Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  För varma sommardagar

  Hos Bygghemma finns det en pool för alla! Ett dopp i poolen är det perfekta sättet att svalka sig en varm sommardag. I Bygghemmas sortiment finns allt från nedgrävda pooler och pooler ovan mark, till lyxiga och stilrena spabad.

  Förläng säsongen

  I Sverige kan vi använda vår trädgård under en relativt kort period. Tidigarelägg och förläng säsongen med ett växthus. Växthuset är en plats både för odling av ­växter och en inbjudande umgängesplats.

   

  Appar som underlättar för hemmafixaren:

   

   

  Mark on Call

  Designa ditt rum och få en detaljerad visuell plan på några minuter! Du kan exempelvis ta bilder av faktiska ytskikt och applicera på din ritning. Oavsett om du är en professionell inredare eller bara intresserad av design kan du med hjälp av denna app förverkliga dina inrednings­drömmar.

  Pris: 15 kronor

   

   

  Lätt Mätt

  Ska du starta ett byggprojekt? Med appen Lätt Mätt kan du beräkna hur mycket och vad för material som behövs för att bygga altan, veranda, trädäck, brygga eller liknande. Du kan slå upp vilken typ av virke som passar till vad, välja form och även få reda på hur mycket skruv som går åt. I appen finns även inspirations­bilder, tips och råd.

  Pris: Gratis

   

  Ruler Free

  Enkelt! Vill du mäta saker som är längre än telefonen kan du skrolla fram linjalen.

  Pris: Gratis

   

  Ladda hem apparna från App Store eller Android Market.