Hallmöblerna som är perfekta för barnen

Ordning och reda i hallen är nog alla föräldrars stora dröm. Här tipsar vi om 5 inredningsval som passar särskilt bra för familjens yngsta medlemmar.

 

Hallmöbler ska både vara praktiska och locka till att användas. När det kommer till barn är det extra viktigt att storleken är rätt och designen får gärna vara lekfull. Och tänk på att placera krokar och möbler så att alla når!

 

 

Klädhängare

Lekfullt, praktiskt och snyggt

Branch Hanger från Bosign är en väggmonterad krok formad som en trädgren. Hängaren ger plats åt flera klädesplagg, och även de med lite mindre ögla går att trä över grenarna. Finns i flera färger och storlekar.

KÖP HÄR: Hängare Bosign Branch Medium

 

 

Krok 

Komplettera med färg

Låt detaljerna ta plats och synas. Lilla kroken My från Habo finns i åtta glada färger som du kan blanda vilt eller matcha med annan inredning.

KÖP HÄR: Krok Habo My 3-pack

 

 

Sittbänk

Sittplats och förvaring i ett

En sittbänk är perfekt när små skor och stövlar ska tas på och av. Här en lagom stor variant från In Living, som dessutom är flyttbar och har möjlighet till förvaring under den stoppade sitsen.

KÖP HÄR: Sittbänk In Living Sture

 

 

Krokar

Färgglad hängare för många jackor

Satsa på en egen hängare för barnens kläder. Kan placeras på lagom höjd under eller bredvid hatthyllan. Denna hängare från Habo finns även med tre krokar.

KÖP HÄR: Hängare Habo Berry 5-krok Flerfärgad

 

 

Skoskåp

Praktisk skoförvaring

Med barn blir det ofta många skor i hallen. Med ett skoskåp håller du rent samtidigt som barnen har koll på var skorna är. In Livings skoskåp med ekben ger dessutom ett stilrent intryck som passar i de flesta hem.

KÖP HÄR: Skoskåp In Living GillianLäs också: 6 snygga hängare och krokar som lyfter intrycket i hallen

Se alla hallmöbler här