3 dammsugare som är perfekta till bilen

En sladdlös handdammsugare är den perfekta kompisen att ha i bagageutrymmet. Inte minst om du har hund som hårar eller barn som äter i bilen lite då och då. Här tipsar vi om tre handdammsugare med bra sugkraft och driftstid.

Av Bygghemma-redaktionen2021-01-09


Läs också: Välj rätt handdammsugare – 5 populära modeller

Läs också: Bäst i test handdammsugare


Även om du har en grovdammsugare i garaget har du nytta av en smidig handdammsugare som kan ligga i bilen utan att ta för mycket plats. Här tipsar vi om tre modeller som alla har bra uppsugningsförmåga och kommer åt i trånga utrymmen.

 

Handdammssugare

Handdammsugare Einhell TE-VC

Handdammsugare med batteri på 18 volt. Levereras med olika munstycken för olika ytor samt ett förlängningsrör på 46,5 centimeter. Behållaren rymmer 0,54 liter.

KÖP HÄR: Handdammsugare Einhell TE-VC 18 Li Solo 

handdammsugare bil

Minidammsugare Hikoki Power Tools R18DSL Utan Batteri

Handdammsugare med batteri på 18 volt. Dammsugaren både våt- och torrsuger. Munstycket har borststrån som skyddar ömtåliga ytor. Transparent behållare med enkel tömning. 

KÖP HÄR: Minidammsugare Hikoki Power Tools R18DSL Utan Batteri

 

Handdammsugare

Handdammsugare Bosch EasyVac

Handdammsugare med batteri på 12 volt och driftstid på upp till 22 minuter. Tillsammans med medföljande munstycken och förlängningsrör passar den såväl för golvet, möbler som städning av bilen. Behållaren rymmer 0,38 liter.

KÖP HÄR: Handdammsugare Bosch EasyVac 12V 2,5 Ah


Se alla våra handdammsugare här


Läs också: Bäst i test våtdammsugare