Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Hitta bästa garageporten – 4 populäraste billiga garageportarna

Är du på jakt efter en ny garageport eller garagedörr? Vi har tagit reda på vilka modeller som sålt bäst hos hittills under året. I artikeln nedan hittar du hela topplistan, så att du enkelt ska kunna välja den bästa garageporten för just dig.

Av Bygghemma-redaktionen2023-11-30

Se hela vårt utbud av garageportar

 

Vilken är den bästa garageporten?

När det kommer till köp av garageport finns det några saker du kan tänka på för att du ska vara säker på att du köper rätt produkt för dina behov. Om du har ett uppvärmt garage är det viktigt att garageporten är välisolerad, men har du ett kallgarage räcker det med att porten står emot väder och vind. Vill du att garageporten ska matcha huset bör du välja en port i samma serie som ytterdörren eller välja en obehandlad garageport som du målar i rätt kulör. Många garageportar tillverkas i de vanliga standardmåtten men det går även att få andra storlekar hos vissa leverantörer. Titta också gärna efter CE-märkta garageportar, som alltid är försedda med fall- och klämskydd, för att undvika olyckor. 

 

Topp 4 populäraste billiga garageportar

1. Garageport Hörmann Årets Port 2023

2. Garageport Diplomat Anna

3. Garageport Sveadörren Kall Grundmålad

4. Garagedörr Br. Johansson GS1

 

Mest sålda! Garageport Hörmann Årets Port 2023

Ett komplett garageportpaket beståendes av takskjutport i M-profil, motor ProMatic 4, styrskena och en handsändare. En viktig säkerhetsdetalj är portens dubbla dragfjädrar (fjäder i fjäder-system) och dubbla wirar på var sida om porten som ger en dubbel säkerhet vid ett eventuellt fjäder- eller vajerbrott. Porten är givetvis säkerhetstestad och godkänd enligt de högt ställda säkerhetskraven i EN 13241. Då porten är värmeisolerad passar den perfekt för garage med direkt anslutning till bostaden. Portens Woodgrain-yta har en verklighetstrogen trästruktur och är mycket robust. Finns i flera färger och storlekar.

KÖP HÄR: Garageport Hörmann Årets Port 2023

Köp rengöringsmedel

 

2:a plats. Garageport Diplomat Anna

En garageport i klassisk stil med en enkel, rak spårfräsning och stilren slät insida. Portens trästomme är i furu och fylls med cellplast för att få en bra isolering. Ett lager med aluminiumplåtar håller fukten borta. Dörren har 20 års formgaranti och 2 års garanti på funktioner och egenskaper förutsatt att anvisningarna för behandling och montering följts. Handtag och cylinder medföljer ej. Finns i flera storlekar. 

KÖP HÄR: Garageport Diplomat Anna

Köp dörrhandtag

Köp låscylinder

Köp rengöringsmedel

 

3:e plats. Garageport Sveadörren Kall Grundmålad

En grundmålad garageport med dörrblad med lodrät spårad björkplywood. Garageportens kärna består av frigolit med en tunn integrerad aluminiumfolie i plywooden. Porten är inte avsedd för uppvärmda utrymmen utan skall främst användas i kallutrymmen. Produkten är grundmålad vilket betyder att de första stegen är klara i processen att färdigställa dörren. Den måste dock färdigbehandlas innan den utsätts för väder och vind. Behandla dörren/porten på båda sidorna under samma målning för att inte riskera att dörrbladet kröker sig. Låskista av typ 565, justerbara gångjärn, sparkplåt, toppbläck och karm medföljer. Finns i flera storlekar.

KÖP HÄR: Garageport Sveadörren Kall Grundmålad

Köp rengöringsmedel

4:e plats. Garagedörr Br. Johansson GS1

En slagport klädd i klassisk stående furupanel. Porten är avsedd för uppvärmda garage, levereras omålad och måste strykas med utomhusfärg för att behålla sin fukt- och formbeständighet. Porten har en kärna av cellplast med ramträ runt, en plywoodskiva limmad på bägge sidor av ramen och en furupanel spikad på utsidan. Handtag, låscylinder och vred medföljer ej. Observera att porten saknar tröskel. Dörren har 2 års garanti mot fabrikationsfel och 10 års formgaranti. Finns i flera storlekar.

KÖP HÄR: Garagedörr Br. Johansson GS1

Köp utomhusfärg

Köp dörrhandtag

Köp låscylinder

Köp rengöringsmedel

Hittade du ingen produkt som föll dig i smaken? Se fler garageportar här

 

Läs också: Garageport bäst i test

Läs också: Välj rätt garageport – vi tittar närmare på två vanliga varianter

Läs också: Bäst i test robotgräsklippare i mellanprisklassen

Populära produkter under kategorin Garageportar

Populära artiklar