Garageportar: 4 populäraste garageportarna 2020

Är du på jakt efter en ny garagedörr eller takskjutport? Vi har tagit reda på vilka modeller som sålt bäst hos under senaste året.


Läs också: Välj rätt garageport – vi tittar närmare på två vanliga varianter

Läs också: Bäst i test robotgräsklippare: Vi jämför 3 modeller i mellanprisklassen

 

Garageportar topp 4 - 2020

1. Takskjutport Hörmann LPU42 M-Profil Vit (ersatt LPU40)

2. Garagedörr Diplomat Anna

3. Garagedörr Diplomat Anna Cotswold

4. Takskjutport Hörmann Årets Port Med Motor


Se alla garageportar här

 

 

Takskjutport Hörmann LPU42 M-Profil Vit

Mest sålda! Takskjutport Hörmann LPU42 M-Profil Vit (ersatt LPU40)

Takskjutportar passar i de flesta öppningar oavsett om de är rätvinkliga eller sneddade, vilket gör dem idealiska för den som önskar en modernisering av sitt garage. Takskjutportarna från Hörmann öppnas lodrätt uppåt och frigör därmed mer utrymme i och framför garaget och lämnar hela öppningen fri. LPU-serien har bra isoleringen och de 42 mm tjocka sektionerna är mycket stabila. Motor finns i olika varianter och handtag går att få med både profilcylinder och Assa-lås.

KÖP HÄR: Takskjutport Hörmann LPU42 M-Profil Vit

 

 

Garagedörr Diplomat Anna

Plats 2. Garagedörr Diplomat Anna

Garageport Diplomat Anna är en garagedörr i traditionell stil med en enkel, rak spårfräsning som dekoration. Diplomats garageportar är av den klassiska typen, med två dörrar som är hängda på gångjärn och öppnar utåt, vilket gör garageporten enkel att öppna och stänga om man ofta går in och ut ur garaget. Portarna är byggda på en kraftig ram av furu och är anpassade för varmgarage. Parytterdörrar levereras med monterad låskista ASSA Connect och kantreglar i anslagsdörren.

KÖP HÄR: Garagedörr Diplomat Anna

 

 

Garagedörr Diplomat Anna Cotswold

Plats 3. Garagedörr Diplomat Anna Cotswold

Garageport Diplomat Anna Cotswoldglas är en garagedörr i traditionell stil med cotswoldglas. Diplomats garageportar är av den klassiska typen, med två dörrar som är hängda på gångjärn och öppnar utåt, vilket gör garageporten enkel att öppna och stänga om man ofta går in och ut ur garaget. Portarna är byggda på en kraftig ram av furu och är anpassade för varmgarage. Parytterdörrar levereras med monterad låskista ASSA Connect och kantreglar i anslagsdörren.

KÖP HÄR: Garagedörr Diplomat Anna Cotswold

 

 

Takskjutport Hörmann Årets Port Med Motor

Plats 4. Takskjutport Hörmann Årets Port Med Motor

Takskjutportar passar i de flesta öppningar oavsett om de är rätvinkliga eller sneddade, vilket gör dem idealiska för den som önskar en modernisering av sitt garage. Hörmann Årets Port 2019 erbjuder takskjutport med motor till 2 olika profilutföranden: M- och L-profil. M-profil med ytan Woodgrain kännetecknas av den verklighetstrogna trästrukturen och sin slitstyrka. L-Profil Planar är en helt ny yta på marknaden som ger ett mycket slätt och elegant intryck i den exklusiva färgen Matt deluxe. Båda garageportarna finns att välja i 5 olika färger och har en tjocklek på 42 mm vilket ger en mycket god isolering samt har en stabil portrörelse.

KÖP HÄR: Takskjutport Hörmann Årets Port


Se alla garageportar här