Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Köpa grästrimmer & köpa röjsåg - populäraste modellerna just nu

Är du på jakt efter att köpa en grästrimmer eller en lite mer kraftfull röjsåg? Vi har tagit reda på vilka modeller som sålt bäst hos oss hittills under året. I artikeln nedan hittar du hela topplistan, som innehåller både batteritrimmer, batteridriven röjsåg, bensintrimmer och röjsåg på bensin. Vi passar också på att tipsa om vad du ska tänka på inför köpet!

Av Bygghemma-redaktionen2023-11-30

 

Se hela vårt utbud av grästrimrar

Se hela vårt utbud av röjsågar

 

Med en grästrimmer ser du till att hålla gräsmattans kanter och svårare ytor i toppskick. När du ska välja trimmer eller röjsåg behöver du ta ställning till om den ska drivas av batteri, el eller bensin. Det finns för- och nackdelar med de olika varianterna, så se till att du är påläst för att kunna fatta rätt beslut för dina behov. Det är också viktigt att kolla och jämföra pris, hur lätt trimmern är att hantera i form av vikt, vibrationsdämpning samt eventuella extrafunktioner.

Läs också: Välj rätt grästrimmer – batteridriven, bensindriven eller eldriven kantgräsklippare


Populäraste grästrimmer och röjsåg just nu

1. Trimmer Gardena EasyCut 23/18V P4A Komplett 

2. Grästrimmer Husqvarna 110iL

3. Trimmer Gardena ComfortCut 23/18V P4A Komplett

4. Trimmer Gardena SmallCut Li-23R med Batteri

5. Röjsåg Husqvarna 545FR

6. Trimmer McCulloch Trimmac

7. Trimmer Dewalt DCM561PB-QW

8. Röjsåg Husqvarna 535FBx

9. Trimmer Husqvarna 122C

10. Trimmer Husqvarna 336FR

 

Mest sålda! Trimmer Gardena EasyCut 23/18V P4A Komplett (2,0Ah batteri + standardladdare)

En maskin som gör trimningen av gräsmattan enkel och smidig. Den kommer även åt platser som vanligtvis är svåra att nå och har bekväma egenskaper såsom inbyggd kontrollampa som uppger batteritiden. Batteri och laddare medföljer.

KÖP HÄR: Trimmer Gardena EasyCut 23/18V P4A Komplett (2,0Ah batteri + standardladdare) 

 

2:a plats. Grästrimmer Husqvarna 110iL med Batteri

Den ultimata trimmern för mindre trädgårdar. Med sina låga ljudnivå kan du med fördel använda den utan att störa grannarna för mycket. För att öka batteriets livslängd har trimmern en funktion som gör att den stängs av efter 60 sekunder utan aktivitet. Batteri och laddare medföljer.

KÖP HÄR: Grästrimmer Husqvarna 110iL med Batteri

 

3:e plats. Trimmer Gardena ComfortCut 23/18V P4A Komplett (2,5Ah batteri + standardladdare)

En batteridriven grästrimmer som har en körtid på cirka 56 minuter och klipper upp till 1 400 m gräskant på en batteriladdning. Den inbyggda kontrollampan på handtaget visar batteriets laddnivå och de två handtagen ger ett stadigt grepp. Vinkeln på trimmerhuvudet kan ändras så att du enkelt kan klippa under hinder. Vid klippning längs vertikala gräskanter kan det svängbara trimmerhuvudet vridas 90°. Batteri och laddare medföljer.

KÖP HÄR: Trimmer Gardena ComfortCut 23/18V P4A Komplett (2,5Ah batteri + standardladdare)

 

4:e plats. Trimmer Gardena SmallCut Li-23R med Batteri

En lätt och praktisk trimmer som drivs av ett inbyggt litiumjonbatteri, så att du snabbt får ordning på gräskanter och gräs på svåråtkomliga ställen i trädgården. Denna trimmer är enkel att hantera på grund av dess låga vikt, ergonomiska handtag och extrahandtag. Trimmerns RotorCut-klippsystem ger ett perfekt klippresultat med hållbara plastknivar. Detta system ger dessutom tyst, ren och exakt klippning. Det medföljer 7 reservblad och dessa kan förvaras under handtaget så att du alltid har dem nära till hands.

KÖP HÄR: Trimmer Gardena SmallCut Li-23R med Batteri 

 

5:e plats. Röjsåg Husqvarna 545FR

En bensindriven röjsåg utrustad med X-Torq®-motor som ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi samt LowVib®-avvibreringssystem som ger dig maximal komfort och kontroll. Den ergonomiska selen med brett ryggstöd och höftbälte fördelar belastningen över en större yta och bränsletanken är placerad framför motorn för förbättrad balans. Levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga.

KÖP HÄR: Röjsåg Husqvarna 545FR

 

 

6:e plats. Trimmer McCulloch Trimmac

En bensindriven och lättanvänd trimmer med låg vikt. Det svängda riggröret och loophandtaget gör trimmern enkel att arbeta med. Det tvådelade riggröret tar mindre plats när du förvarar och transporterar trimmern. Bränsleblåsan gör motorn lättstartad. Det halvautomatiska Tap´n Go-tekniken gör att du bara behöver trycka trimmerhuvudet mot marken medan det snurrar så matas tråden automatiskt ut.

KÖP HÄR: Trimmer McCulloch Trimmac

 

7:e plats. Trimmer Dewalt DCM561PB-QW Utan batteri och laddare 18 V

Batteridriven trimmer med kolborstfri motor med patenterad kugghjulskonstruktion, vilket ger verktyget mer vridmoment och bibehåller klipphastigheten under belastning. Med två hastighetskontroller får du möjlighet att välja mellan utökad körtid eller en ökad prestanda. Professionellt utformad skärm ger bättre tillgänglighet såväl som bättre överblick. Batteri och laddare medföljer ej.

KÖP HÄR: Trimmer Dewalt DCM561PB-QW

Köp batteri och laddare

 

 

8:e plats. Röjsåg Husqvarna 535FBx

En bensindriven maskin som är marknadens första kedjeröjsåg. Den har en flexibel upphängning av skärutrustningen vilket gör det möjligt att såga både vertikalt och horisontellt med hög precision. Upphängningen möjliggör röjning i den stubbhöjd som passar dig, lågt eller högre upp. Kedjeröjsågen genomsyras av ergonomiska lösningar som gör röjningsarbetet effektivare och mindre ansträngande. Utrustad med X-TORQ® motor som ger minskad bränsleförbrukning och mindre skadliga utsläpp samt LowVib® som effektivt minskar vibrationerna i handtagen och skonar dina armar och händer.

KÖP HÄR: Röjsåg Husqvarna 535FBx

 

 

9:e plats. Trimmer Husqvarna 122C

En bensindriven trimmer perfekt för hemmabruk. Trimmern har funktionen SmartStart, vilket innebär att dragmotståndet i startsnöret reduceras och maskinen startar snabbt, utan större ansträngning. Motorkonstruktionen ger låg ljudnivå, så att varken du eller dina grannar störs. Det halvautomatiska Tap´n Go-tekniken gör att du bara behöver trycka trimmerhuvudet mot marken medan det snurrar så matas tråden automatiskt ut.

KÖP HÄR: Trimmer Husqvarna 122C

 

10:e plats. Trimmer Husqvarna 336FR

En bensindriven röjsåg utrustad med X-Torq®-motor som ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi samt LowVib®-avvibreringssystem som ger dig maximal komfort och kontroll. Den ergonomiska selen med brett ryggstöd och höftbälte fördelar belastningen över en större yta. Levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga.

KÖP HÄR: Trimmer Husqvarna 336FR

 

Hittade du ingen produkt som föll dig i smaken? 

Köp tillbehör till grästrimmer och röjsåg

Köp bensindunk

 

 

Läs också: Bäst i test grästrimmer

Läs också: Bäst i test röjsåg

Läs också: Så blir du av med mossa och ogräs i gräsmattan

 

Populära artiklar