Slipp borttappade nycklar med digitalt lås på ytterdörren

Trött på att oroa dig för hemnycklarna? Digitala lås som Yale Doorman är inte bara en het trend i våra hem utan en praktisk vardagshjälp som är här för att stanna. – Det är en del av den tekniska utveckling vi lever i, säger Emanuel Ambré, säljare på svenska dörrtillverkaren Swedoor.


I dag är nästan alla hem fulla av smarta och hjälpsamma digitala lösningar. Allt från lampor till diskmaskiner går att koppla upp mot internet och därmed styra via exempelvis en app. Digitala lås, som Yale Doorman, har blivit en allt mer vanlig syn på dörrar i Sverige. Och det är inte särskilt konstigt om du frågar Emanuel Ambré.

- Du behöver inte oroa dig för att låsa dig ute eller tappa bort dina nycklar. Barn, grannar som ska vattna, hundvakter eller hantverkare – du kan släppa in dem du vill utan att vara hemma och samtidigt känna trygghet i att inga nycklar är på villovägar, säger han.

Se alla ytterdörrar från Swedoor som går att få med Yale Doorman förmonterat

Läs mer om Yale Doorman här

 

Ytterdörr Yale Doorman
I Bygghemmas sortiment finns över 80 olika dörrar från Swedoor som går att få med kodlås från Yale Doorman förmonterat.


Lång erfarenhet av lås

Swedoor är en erfaren svensk dörrtillverkare. De har senaste åren identifierat en kraftig efterfrågan på digitala låslösningar. Dels på grund av risken för borttappade nycklar men också för att på distans exempelvis kunna släppa in människor i fritidshuset genom att ändra en kod via en app. Du kan med Yale Doorman kommunicera direkt med din mobiltelefon och då exempelvis byta låskod. Eller säkerställa att dörren faktiskt är låst.


Färdigmonterade digitala lås

Swedoor säljer bland annat enkelytterdörrar där det är möjligt att få ett Yale Doorman-lås förmonterat. Det underlättar processen då man slipper att själv byta ut låskista och slutbleck, förklarar Emanuel Ambré. Du kan hitta Swedoors dörrar med färdigmonterade lås hos Bygghemma.

- Huvudsakligen så går detta att få färdigmonterat på alla våra enkelytterdörrar förutom Leon Sargasso Atlantic, där lister ställer till det. Våra tillval Eco är det även där möjligt att få Yale doorman monterat. Men inte i en RC3 ytterdörr, säger han.

Se alla ytterdörrar från Swedoor som går att få med Yale Doorman förmonterat

Läs mer om Yale Doorman här


Fakta: Detta är Swedoor

En del av JELD-WEN-koncernen som finns i 20 länder och har 20 000 anställda. Swedoor säljer primärt ytterdörrar, innerdörrar, skjutdörrar och karmar.

Se samtliga ytterdörrar från Swedoor