Här är de snyggaste köksfläktarna till köksön

Att integrera spisen i en köksö gör att du skapar en social yta i köket, där ni kan hänga och laga mat tillsammans. Men det kräver också en snygg fläkt som klarar av att ta hand om allt matos. Här tipsar vi om 4 frihängande fläktar som tar köket till nya höjder.

 

Läs också: 3 breda induktionshällar som får höga omdömen av kunderna

 

En frihängande köksfläkt är ett bra val om du vill att köksfläkten ska hänga från taket i köket, till exempel om du har spisen i en köksö. Jämfört med vägghängda köksfläktar är frihängande fläktar stabilare, har hög kapacitet och sidorna är täckta hela vägen runt. Tänk på att den kommer att hamna i fokus – så välj en modell som gör det lilla extra i köket! Här nedan hittar du några av våra favoriter just nu.

 

 

Köksfläkt

Köksfläkt Cylinda Nova Trend R Rostfri

Modern cylinderformad köksfläkt från Cylinda. Fläkten har LED-belysning, soft touch-styrning, timerfunktion och fyra hastigheter. Utrustad med en kraftfull motor för stor osuppfångning. Går att använda både till frånluftskanal eller med kolfilter.

Rek. pris: 8 300 kr
Kapacitet: 705 m3/h
Ljudnivå: 63 dBa

KÖP HÄR: Köksfläkt Cylinda Nova Trend R Rostfri

 

 

Köksfläkt

Köksfläkt Smeg KEIV90E

Köksfläkt i tidlös design från Italienska Smeg. Fläkten har en effektiv motor med fyra olika hastigheter, inklusive intensivläge. Fyra LED-lampor samt två fettfilter i aluminium. Med Anti-Grease funktionen filtreras fettet från ångan som skapas vid matlagningen. Går att använda både till frånluftskanal eller med kolfilter.

Rek. pris: 11 995 kr
Kapacitet: 700 m3/h
Ljudnivå: 70 dBa

KÖP HÄR: Köksfläkt Smeg KEIV90E

 

 

Köksfläkt

Köksfläkt Bosch Serie 6 DII31JM60

Kolfilterfläkt från Bosch i fräck design, som ger ett luftigt intryck i köket. Fläkten har tre olika hastigheter och med intensivläget höjer du tillfälligt effekten för att snabbt avlägsna kraftigt matos. Fyra dimbara LED-lampor och styrning via TouchSelect. CleanAir minskar matoset med cirka 95 procent.

Rek. pris: 13 399 kr
Kapacitet: 503 m3/h
Ljudnivå: 74 dBa

KÖP HÄR: Köksfläkt Bosch Serie 6 DII31JM60

 

 

Köksfläkt

Köksfläkt Franke Opal 770 Köksö

Stilren köksfläkt från Franke i klassiskt utförande. Fläkten har fem hastigheter, däribland efterventilationsläge som fångar upp det sista matoset i köket och intensivläge som tar hand om det kraftigaste oset. Utrustad med LED-belysning och Easy Clean, som förenklar rengöring av motor och filter. Passar för montering i befintlig ventilationskanal.

Rek. pris: 13 181 kr
Kapacitet: 660 m3/h
Ljudnivå: 67 dBa

KÖP HÄR: Köksfläkt Franke Opal 770 Köksö

 

Se alla frihängande köksfläktar här