Här är dörrarna som är helt rätt 2020

Är du på jakt efter den perfekta ytterdörren? I år kommer vi att se allt fler pardörrar och släta dörrar pryda våra entréer. Här tipsar vi om några av våra personliga favoriter som ligger helt rätt i tiden.

 

2020 är året då vi tror att allt fler kommer att välja en pardörr, oavsett om man bor i en stor villa eller i radhus. Pardörren ger ett exklusivt och välkomnande intryck och finns i både klassiskt och modernt utförande. När det kommer till enkeldörrar är den släta dörren på uppgång och tillhör just nu tillverkarnas egna favoriter.

 

 

Parytterdörr 

Pardörr Character Drop

Swedoors senaste stolthet bland ytterdörrarna. De smala glasöppningarna utan lister och skruvar sätter en ny standard för vad rena linjer är. Dörrarnas design, dolda gångjärn, massiva konstruktion och konstruktionslösningar bidrar till den exklusiva känslan. Dörren är byggd för extremt nordiskt klimat, är CE-märkt och omfattas av bra garantivillkor.

KÖP HÄR: Parytterdörr Swedoor Character Drop

 

 

Parytterdörr

Pardörr Kronoslätt Glas

Prisvärd parytterdörr av hög kvalitet som passar dig som är ute efter en modern känsla. Tillverkad av kvistfri, fingerskarvad och lamellimmad furu. Justerbara gångjärn med bakkantssäkring samt dubbla aluminiumplåtar. Dörren är välisolerad och har härdat personsäkerhetsglas. 10 års garanti på formstabiliteten och 5 års fabriksgaranti.

KÖP HÄR: Pardörrytterdörr Nordiska Fönster Kronoslätt Glas

 

 

Parytterdörr

Pardörr Lisselby

Lisselby ingår i serien Tradition, ytterdörrarna med spröjs, speglar och dekorlister som tar avstamp i äldre stilideal. Dörrarna har äldre tiders charm – ett formspråk som än idag inspirerar och tar för sig. Konstruktionen och tillverkningen har förstås anpassats enligt moderna kvalitets- och säkerhetskrav och dörren har ett av marknadens lägsta U-värden.

KÖP HÄR: Parytterdörr Leksandsdörren Lisselby

 

 

Ytterdörr

Enkeldörr Ronja

En modern ytterdörr som sitter lika snyggt i gamla som nya hus. Sparsmakad design och stilren dekor flirtar med funkis, medan den raka formen på glaset ger designen en aktuell, modern stämpel. Dörren är byggd på laminatskiva som är extra väderbeständig och formstabil. Steppat glas med limmad glaskassett. Glasram i svart eller silver och rostfri sparkplåt.

KÖP HÄR: Ytterdörr Diplomat Ronja Steppat Glas

 

 

Ytterdörr

Enkeldörr Mumbai

Kaskis egendesignade ”funkisdörr” för modern arkitektur och nutida kund­önskemål. Dörren är klädd med väderbeständig HDF-board och lackerad vit som standard, men går att få i andra kulörer. Tillverkad i Thermo-utförande, u-värde från 0,57 och går att få som brand- och ljudisolerande som tillval.

KÖP HÄR: Ytterdörr Kaski Design Mumbai

 

 

Ytterdörr

Enkeldörr Ceres 858G

Ytterdörr som ingår i serien Vision från NorDan. Vision är serien för dig som sätter pris på det lilla i det stora. Den har ett subtilt och elegant formspråk. Dörrarna, som alla är släta och utan dekor, har försetts med mindre, symmetriska glaspartier, och vissa modeller har spännande dekorlister i aluminium. Dörrarna har funnit sig tillrätta i både nybyggda stadsvillor samt äldre hus.

KÖP HÄR: Ytterdörr NorDan Bor Ceres 858G

 

Se alla ytterdörrar här