Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Kolgrill Big Green Egg Medium

  14%

  Välj tillval

  • Stativ?

  • Handtag?

  • Överdrag?

  Rek. pris 14 290 kr
  Du sparar 2 058 kr
  12 232 kr

  Delbetala från  257 kr/mån

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Big Green Egg medium är en kolgrill som passar en mindre uteplats eller balkong men som är stor nog för att laga mat för 6-8 personer. Medium är en av de populäraste modellerna som ger plats att njuta med familj och vänner.
  Obs! Grillen säljs utan underrede, finns som tillval.

  Utrustad med rostfritt grillgaller, rostfri nedre luftlucka, gjutjärnsreglage och dubbla lager glasering som skyddar mot regn. Du kan grilla både biffar och grönsaker samtidigt, men även använda den som ugn för t.ex. potatisgratäng och samtidigt grilla en entrecote mör och krispig.

  Big Green Egg är tillverkad i keramik som reflekterar värmen i egget varpå ett luftflöde uppstår som gör ingredienser och rätter extra möra. Keramiken är delvis utvecklad av NASA och produktionsprocessen sker i Mexiko enligt de strängaste kvalitetskraven. Därför är det också av utomordentligt hög kvalitet. Keramiken har extremt isolerande egenskaper och står emot extrema temperaturer och temperaturväxlingar.

  Eftersom den varma luften stannar i egget är den ekonomisk att använda då grillkolen räcker längre. Du kan noggrant kontrollera och reglera temperaturen mellan 70 och 350 °C. Tack vare den högvärdiga värmeisolerande keramiken har temperaturen utanför ingen påverkan på temperaturen inuti. Grillen kan upphettas minst hundratusen gånger utan att kvaliteten försämras. Ett egg håller minst ett helt liv. På så sätt kan du på ett hälsosamt sätt tillaga ingredienser och rätter med ett fantastiskt gott resultat.

  Dokument

  Egenskaper

  VarumärkeBig Green Egg
  Art.Nr.117625
  FärgGrön
  GrillytaØ40 cm
  MaterialKeramik
  TypKolgrill
  Höjd72 cm
  Vikt51 kg
  EAN-nr665719117625