Förråd Sorselestugan Kombi 9,9 m2

Förråd Sorselestugan Kombi 9,9 m2
Förråd Sorselestugan Kombi 9,9 m2

Välj tillval

  • Tak?

  • Isolerpaket?

  • Inomhuspanel?

  • Skruvsats?

  • Takavvattning?

  • Extravarv?

Rek. pris 30 200 kr
28 690 kr

Delbetala från  602 kr/mån

Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 5 500 kr

Beskrivning

Förrådskombi 9,9 m2 ett praktiskt kombi förråd som tar upp en liten ytan men med möjlighet att ha två utrymmen med olika användningsområden.
Sorselestugan har producerat prefabricerade byggsatser, Friggebodar, attefallshus, garage mm av högsta kvalitet i över trettiofem år. Här hittar du ett flertal modeller av förrådsbodar, timmerstugor och modulhus som tål både väder och vind. Sorselestugan står för norrländsk kvalitet

Spiketält
Ett spiketält är perfekt som förgård till husvagn eller husbil men fungerar också bra som gäststuga eller extra förråd. Sorselestugan har ett antal praktiska modeller i olika storlekar att välja mellan – från ”minstingen” på 6,5 kvm till den största förstugan på 15 kvm. När du väljer ett spiketält från Sorselestugan är du alltid garanterad högsta kvalitet.

Garanti
- 5 år

OBS! Produktbilden kan vara extrautrustad. Levereras obehandlat. Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

För specifikationer och ritningar se PDF nedan.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSorselestugan
Art.Nr.45FRK9-0
FärgObehandlad
UtförandeTimrad
MaterialTrä
TakdesignSadeltak
TypFörråd
Väggtjocklek34 mm
Area9,9 m2
Höjd2675 mm
IsoleringNej
Längd3850 mm
LoftNej
AltanNej
Bredd2070 mm