Insektsbekämpning

Filtrera

85 kr

2 504 kr

85
85
2504
2504

nelson garden

(2)

neporex

(1)

neudorff

(4)

silvandersson

(4)

Insektsbekämpning

(3)

Svampmedel

(1)

Limring

(2)

Myra

(1)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Insekter må vara ett nödvändigt inslag i den biologiska mångfalden, men om de börjar angripa växter, planteringar eller i värsta fall slår sig till rot inomhus kan man behöva ta till insektsmedel för att bli av med dem. Hos oss på Bygghemma.se finns kvalitetstestade och skonsamma produkter för både säker och effektiv insektsbekämpning.

Hur använder jag insektsbekämpning i trädgården?

Det finns olika typer av medel som är speciellt framtagna för att råda bot på ovälkomna insekter och skadedjur i trädgården. Många är i sprayform men det finns också mer naturliga alternativ som t ex limringar att fästa runt utsatta trädstammar. Följ alltid användningsanvisningarna för medlet du ska använda, och tänk på att inte spraya starka bekämpningsmedel på odlingar du senare ska kunna äta av.

Är insektsmedel giftiga?

Förr använde man bekämpningsmedel som senare visade sig vara rejält skadliga för både människa, miljö och övrigt djurliv. Numera är sådana medel förbjudna, men visst innehåller många insektsmedel fortfarande ämnen som kan vara ohälsosamma att utsätta sig för alltför ofta. Var därför försiktig när du använder insektsbekämpning, och tänk på att att inte ta mer än nödvändigt.

Var kan man behöva använda bekämpningsmedel mot insekter?

Bladlöss är vanligt förekommande på såväl inomhusväxter som på buskar, grönsaksodlingar och blommor utomhus. Kika igenom dina växter regelbundet och testa bekämpningsmedel om något blivit angripet. För din egen del kan myggmedel på kläder och utsatta kroppsdelar komma väl till pass, för att undvika kliande och irriterande bett. Ta kampen mot insekterna och beväpna dig med effektiv insektsbekämpning. Du hittar det billigt online här på Bygghemma.se!