Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  För djuren

  Pris
  379
  379
  949
  949
  Varumärke
  Leveranstid

  Fågelmatare

  Med en bra fågelmatare kan du effektivt locka olika fåglar till trädgården. Dessa håller inte bara insekter borta, de är också vackra att titta på. En effektiv fågelmatare förhindrar att massor av fågelmat ramlar ner på marken där den sedan kan locka till sig råttor och andra oönskade besökare. En fågelmatare bör också ge småfåglar skydd mot större fåglar som skator och kråkor. I den här kategorin hittar du flera olika sorters fågelmatare som lämpar sig olika bra för olika fåglar och olika sorters fågelmat. En fågelmatare är en bra investering för hela året då man effektivt kan hjälpa småfåglarna att hitta mat.

  Läs mer...
  Visar 6 av 6 produkter
  Sida 1 / 1
  logga.jpg
  949 kr
  999 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  blomus-logo_black_rgb_red.jpg
  930 kr
  979 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  logga.jpg
  379 kr
  399 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  logga.jpg
  379 kr
  399 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Hur man använder en fågelmatare

  Det finns flera olika typer av fågelmatare och det kan vara bra att tänka på vid köp av den. Det första man bör tänka på är vilken typ av fågelmat man tänkt använda. Vill man använda talgbollar finns hållare för detta. Vill man fodra med flera olika sorters foder kan man köpa större fågelmatare som har plats för olika fodersorter. En fågelmatare kan monteras på flera olika sätt. Vissa kräver att man har en tomt där man kan slå ner en påle i marken för montering av fågelmataren. Andra matare kan fästas i träd och vissa fågelmatare kan fästas direkt på fönsterrutan och sedan fyllas med mat. Vissa fågelmatare har också tak för att skydda maten från väder och vind.

  Fågelmatare för alla fåglar

  Är det dags att köpa en fågelmatare? Hos Bygghemma finns flera olika sorters fågelmatare online, lämpade för olika sorters fågelmat. Oavsett om du vill ha en hållare för talgbollar eller en automat för fågelfrön kommer du att hitta det du söker i vårt sortiment av fågelmatare. Våra fågelmatare håller mycket hög kvalitet och erbjuds till ett lågt pris. Har du några frågor om fågelmatarna har vi också en kunnig kundtjänst som gärna svara på de frågor du har.