Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

För djuren

Pris
379
379
949
949
Varumärke

Fågelmatare

Med en bra fågelmatare kan du effektivt locka olika fåglar till trädgården. Dessa håller inte bara insekter borta, de är också vackra att titta på. En effektiv fågelmatare förhindrar att massor av fågelmat ramlar ner på marken där den sedan kan locka till sig råttor och andra oönskade besökare. En fågelmatare bör också ge småfåglar skydd mot större fåglar som skator och kråkor. I den här kategorin hittar du flera olika sorters fågelmatare som lämpar sig olika bra för olika fåglar och olika sorters fågelmat. En fågelmatare är en bra investering för hela året då man effektivt kan hjälpa småfåglarna att hitta mat.

Läs mer...
Visar 5 av 5 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Fågelmatare Eva Solo
logga.jpg
379 kr
399 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Fågelmatare Eva Solo Rörformad
logga.jpg
379 kr
399 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Fågelbord Eva Solo
logga.jpg
949 kr
999 kr
Tillfälligt slut: 2020-04-03
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur man använder en fågelmatare

Det finns flera olika typer av fågelmatare och det kan vara bra att tänka på vid köp av den. Det första man bör tänka på är vilken typ av fågelmat man tänkt använda. Vill man använda talgbollar finns hållare för detta. Vill man fodra med flera olika sorters foder kan man köpa större fågelmatare som har plats för olika fodersorter. En fågelmatare kan monteras på flera olika sätt. Vissa kräver att man har en tomt där man kan slå ner en påle i marken för montering av fågelmataren. Andra matare kan fästas i träd och vissa fågelmatare kan fästas direkt på fönsterrutan och sedan fyllas med mat. Vissa fågelmatare har också tak för att skydda maten från väder och vind.

Fågelmatare för alla fåglar

Är det dags att köpa en fågelmatare? Hos Bygghemma finns flera olika sorters fågelmatare online, lämpade för olika sorters fågelmat. Oavsett om du vill ha en hållare för talgbollar eller en automat för fågelfrön kommer du att hitta det du söker i vårt sortiment av fågelmatare. Våra fågelmatare håller mycket hög kvalitet och erbjuds till ett lågt pris. Har du några frågor om fågelmatarna har vi också en kunnig kundtjänst som gärna svara på de frågor du har.