Brassestol & campingstol

Filtrera

209 kr

945 kr

209
209
945
945

Visa endast kampanjartiklar

(1)

briv

(1)

hillerstorp

(1)

smart living

(3)

Svart

(2)

Grå

(2)

Grön

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Ja

(1)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Alla människor är någon gång i behov av en brassestol eller campingstol. En stol som är mycket enkel att fälla ihop och sällan tar stor plats, vilket gör den perfekt att ha med sig till stranden, i bilen eller husvagnen. Vilket material en campingstol har kan variera beroende på tillverkare och varumärken, men vanligast är att man har använt sig av textil eller polyester. Stolarna är därför enkla att torka av och är specifikt framtagna för att klara av friluftslivet. Genom att köpa en brassestol kan du alltid säkra din egen sittplats, oavsett om du befinner dig framför lägerelden eller på stranden.

Varför använda en brassestol?

Att använda en brassestol är inte svårt och så långt ifrån raketforskning som man kan komma. Stolen kan enkelt fällas ut och in, utan några typer av haspar eller lås och kan användas av människor i alla åldrar. Brassestolar har länge varit en produkt smed mycket popularitet och det är inte svårt att förstå varför. Tack vare ben tillverkade i aluminium, väger stolarna otroligt lite. Detta gör att du snabbt kan fälla ihop och bära med dig stolen till olika platser. När stolen är ihopfälld tar den dessutom fruktansvärt lite plats och kan enkelt stuvas in under soffa eller säng. Brassestolar behöver sällan någon typ av underhåll och materialet på stolen gör att man enbart behöver torka av den om den blivit smutsig. Du har alltså möjlighet att bära med dig din sittplats vart du än går, utan någon som helst ansträngning eller krångel.

Säkra din sittplats med en campingstol

Bygghemma.se har stor erfarenhet av allt som hör friluftslivet till. Här finner du både solstol eller campingstol online, så att du själv kan välja det alternativ som passar dig bäst. Du finner ett flertal olika designer och varumärken att välja mellan, men även stolar tillverkade i olika material. Vet du inte vilken stol du ska välja? Bygghemma.se har en mycket professionell kundservice, som står redo att besvara alla dina frågor.