Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Solstol & solmöbler

  Pris
  149 kr
  149 kr
  739 kr
  739 kr
  Leveranstid
  Varumärke
  Färg
  Ställbar

  Brassestol & campingstol

  Alla människor är någon gång i behov av en brassestol eller campingstol. En stol som är mycket enkel att fälla ihop och sällan tar stor plats, vilket gör den perfekt att ha med sig till stranden, i bilen eller husvagnen. Vilket material en campingstol har kan variera beroende på tillverkare och varumärken, men vanligast är att man har använt sig av textil eller polyester. Stolarna är därför enkla att torka av och är specifikt framtagna för att klara av friluftslivet. Genom att köpa campingstol kan du alltid säkra din egen sittplats, oavsett om du befinner dig framför lägerelden eller på stranden.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 2 färger:
  Svart
  Turkos
  Gå till produkt
  briv_logo_black.jpg
  739 kr
  775 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Varför använda en campingstol?

  Att använda en campingstol är inte svårt och så långt ifrån raketforskning som man kan komma. Stolen kan enkelt fällas ut och in, utan några typer av haspar eller lås och kan användas av människor i alla åldrar. Campingstolar har länge varit en produkt smed mycket popularitet och det är inte svårt att förstå varför. Tack vare ben tillverkade i aluminium, väger stolarna otroligt lite. Detta gör att du snabbt kan fälla ihop och bära med dig stolen till olika platser. När stolen är ihopfälld tar den dessutom fruktansvärt lite plats och kan enkelt stuvas in under soffa eller säng. Campingstolar behöver sällan någon typ av underhåll och materialet på stolen gör att man enbart behöver torka av den om den blivit smutsig. Du har alltså möjlighet att bära med dig din sittplats vart du än går, utan någon som helst ansträngning eller krångel.

  Säkra din sittplats med en campingstol

  Bygghemma.se har stor erfarenhet av allt som hör friluftslivet till. Här finner du både solstol eller campingstol online, så att du själv kan välja det alternativ som passar dig bäst. Du finner ett flertal olika designer och varumärken att välja mellan, men även stolar tillverkade i olika material. Vet du inte vilken stol du ska välja? Bygghemma.se har en mycket professionell kundservice, som står redo att besvara alla dina frågor.