Strandstol | Njut för fullt på stranden

Filtrera

209 kr

209 kr

209
209
209
209

Visa endast kampanjartiklar

(1)

hillerstorp

(1)

Svart

(1)

Solstol

(1)

Textilene

(1)

Sortera

1 Produkt

Solstol Hillerstorp Brasse

Solstol Hillerstorp Brasse

fr. 209 kr 249:-

16%

Just nu!

Du har sett alla 1 produkter

Strandstolar finns i alla möjliga storlekar och utförande. Många strandstolar kan användas till mer än att bara ta med sig till stranden. De går att använda året runt då de är snygga och sköna. Varför inte på den inglasade balkongen eller i uterummet? Det finns också få saker som slår att sitta bekvämt och njuta av solen eller vila sig i skuggan på den egna gården. Hos oss på Bygghemma.se kan du hitta solstolar som passar just dina behov. Från enkla smidda solstolar till härliga fåtöljliknande sådana, du kan köpa dem billigt online på vår hemsida.

Hur länge håller strandstolar?

En strandstol som vårdas väl håller länge. Står en strandstol oskyddad mot väder och vind året runt så förkortas livslängden. Så om man tar hand om solstolarna och skyddar dem mot väder och vind kan man njuta av dem länge.

Är stol till stranden bekväm?

Solstolar finns i olika utformningar men är sköna att sitta i. När man köper solstolar bör man tänka på vad de ska användas till. Vill du ligga skönt tillbakalutad och njuta av en bok eller bara slappna av ska du satsa på en solstol som går att fälla ut och som har stöd för nacke och ben. Det finns också solstolar för barn och uppblåsbara som är bekväma för de mindre i familjen.

Går det att köpa dynor till solstolar?

När det kommer till dynor finns det dynor i olika storlekar som går att köpa separat. Då kan man själv välja tjocklek och stil. Många solstolar är också bekväma utan dynor.