Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Silverline

Silverline | Ljudteknologi som skyddar mot skadedjur

Silverline ger dig ett smart och tryggt skydd mot skadedjur så att du kan slappna av och njuta av ditt hem och trädgård på ett miljösmart sätt. A-Repeller är ett program av välbeprövade elektroniska produkter med unikt anpassat ultraljud som skyddar ditt hem och trädgård från skadedjur. Silverline erbjuder produkter som avskräcker, fångar eller dödar skadedjur, utan användning av skadliga ämnen.

Galleri

Filmer

Filtrera

45kr
986kr
45
45
986
986

Skadedjursbekämpning

(23)

Musskrämma & råttskrämma

(6)

Spindelskrämma & spindelfälla

(2)

Flugfångare & insektsdödare

(2)

Råttfälla

(4)

Övrig skadedjursbekämpning

(3)

Sorkskrämma & mullvadsskrämma

(1)

Kattskrämma

(1)

Musfälla

(4)

Endast snabbleverans

(22)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Mot vilka skadedjur skyddar Silverline?
Är det enkelt att använda Silverline?
Hur fungerar Silverline?

Skadedjursfritt hem utan gift med Silverline

Ljudet av Silverline A-Repeller avskräcker effektivt möss och skadedjur utan användning av gifter. A-repeller påverkar skadedjurens naturliga beteende och skapar en stressig miljö som de vill undvika.

Silverlines skadedjursområden

Silverline A-Repeller har lösningar för skadedjur som möss, spindlar, katter och sorkar, både för inomhus- och utomhusbruk. Du hittar enkelt en lösning som passar just dina behov. De elektroniska produkterna är enkla att använda, hygieniska och giftfria.

A-repeller- Välj säkerhetsnivå efter din situation

Silverline A-Repeller är en pålitlig och trygg lösning mot skadedjur. Du kan anpassa och kombinera programmet för din unika situation för att få ett optimalt och vältäckande skydd. Silverline skyddar ditt hem året runt och är ett av de starkaste varumärkena inom effektiv, hållbar och giftfri avskräckning av skadedjur.