Mutterdragare

Filtrera

939kr
10000kr
939
939
10000
10000

bosch power tools

(1)

dewalt

(3)

einhell

(1)

hikoki power tools

(9)

hitachi power tools

(1)

makita

(15)

Batteri

(23)

El

(7)

Mutterdragare

(27)

Vinkelmutterdragare

(2)

Borstlös Mutterdragare

(1)

12

(3)

18

(15)

36

(4)

230

(4)

Sortera

30 Produkter

Mutterdragare Makita 6906

Mutterdragare Makita 6906

5 549 kr

Se priset!

Mutterdragare Makita DTW190Z 18V Utan batteri

Tillfälligt slut

Mutterdragare Makita DTW1001Z 18V Utan batteri

Tillfälligt slut

Mutterdragare Makita TW0350

Tillfälligt slut

Du har sett alla 30 produkter

Det är otroligt smidigt att använda mutterdragare när du till exempel ska byta däck på bilen. Det finns ingen anledning att krångla med ett fälgkors eller att alltid kämpa med spärrskaftet för att bultarna rostat fast. Det är maskinen som ska göra jobbet åt dig och med en bra mutterdragare slipper du slita. Har du tänkt byta däck på exempelvis traktorn vill du ha en med mycket vridmoment och då väljer du en som drivs med tryckluft. Men det finns ett bra utbud av modeller som duger utmärkt för enklare jobb och som bara behöver vanlig nätanslutning eller går på batteri.

Vilken modell ska man välja

Det ska vara roligt och enkelt att byta däck eller meka med bilen, varför krångla till det i onödan? Det finns som sagt flera olika alternativ när det gäller mutterdragare och vilken du vilken du väljer beror helt på vilka krav du har. Om du tänkt byta däck på bilen och kanske göra nått annat mindre jobb behöver du inte satsa på en mutterdragare som drivs av tryckluft. Här räcker en modell som går på el eller batteri gott och väl. De flesta har också riktigt bra styrka och klarar även riktigt kraftiga bultar utan problem. En nackdel är att dessa kan upplevas som en aning otympliga. Vill du hellre ha en smidigare mindre modell får du betala mer om du vill ha samma vridmoment, men det är det värt!

Det ska vara enkelt

Du hittar garanterat en prisvärd mutterdragare i vår välsorterade webbshop. Här finns något som passar de flesta behov varje sig du tänkt byta däck på bilen, traktorn eller bara göra mindre och enklare jobb hemma. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst antingen på telefon eller via mail. Vår kompetenta personal kan svara på dina frågor och hjälper dig med ditt köp.