Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Laserverktyg

Krysslaser & linjelaser

Filtrera

542kr
6895kr
542
542
6895
6895

Batteri

(32)

aeg powertools

(4)

bosch power tools

(11)

dewalt

(5)

einhell

(1)

futech

(10)

makita

(4)

Krysslaser

(11)

Laser

(4)

Krysslaser & linjelaser

(4)

Krysslinjelaser

(8)

Linjelaser

(2)

Multilinjelaser

(4)

Laserstativ

(2)

1,5

(3)

4,5

(1)

10,8

(4)

Sortera

35 Produkter

Krysslinjelaser DCE089LR Dewalt 10,8 V

Förväntas åter i lager 2022-10-10

Du har sett alla 35 produkter

Vanliga frågor om

Laser - hur används det inom bygg?
Kan jag mäta avstånd med en krysslaser?
Vad är krysslaser & linjelaser?

När man jobbar med ett byggprojekt ersätter en krysslaser ofta ett vattenpass. Här kan du hitta en billig krysslaser som modeller med lite mer avancerade funktioner. De enklaste modellerna har oftast endast ett kryss medan de mer exklusiva kan erbjuda såväl vågräta som lodräta linjer separat samt punkt i golv och tak. Alla krysslasrar är mycket exakta men det som kan skilja dem åt i pris är exempelvis hur synlig strålen är eller om det är möjligt att justera lasern i höjd. Hos oss kan du vara säker på att få bra valuta för pengarna, oavsett vilken modell du väljer.

Med en krysslaser arbetar du exakt

Varför bör man använda en krysslaser? Den största fördelen är att du då kan ha händerna fria. Du kan sätta krysslasern på ett stativ, ett bord eller fästa den på väggen. Lasern klarar alltid av att rita upp en perfekt rak linje. Nu kan du använda händerna till att exempelvis sätta upp en hylla. Med det här verktyget sparar du mycket tid, särskilt om du ska göra ett större jobb och du har många punkter som ska ritas upp. En krysslaser fungerar som så att den skickar ut en laserstråle i form av ett streck som sedan visas på en vägg. Eftersom den är självnivellerande kommer den alltid att visa ett helt rakt streck. Med en krysslaser arbetar du både snabbare och helt exakt, till exempel om du ska överföra en lodrät eller vågrät yta till en punkt längre bort.

Köp en bra och prisvärd krysslaser

Är du på jakt efter en prisvärd och bra krysslaser? På bygghemma.se har vi ett brett utbud av olika krysslasrar i varierande prislägen. Hos oss kan du enkelt köpa din krysslaser och vi garanterar självklart en trygg e-handel. Att köpa online innebär att du i lugn och ro kan planera ditt inköp och hitta precis den produkt som du behöver.