Kakel Centro New York Ljusbeige Blank 13X13 cm

Kakel Centro
New York Ljusbeige Blank 13X13 cm

1 135 kr/m²Pris/frp 568:-
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 3-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Sammanfattning

New York är en serie kakelplattor med handgjort utseende. Serien passar perfekt för väggytor inomhus och har blivit något av en klassiker.
Varumärke

Beskrivning

New York är en serie kakelplattor med handgjort utseende. Serien passar perfekt för väggytor inomhus och har blivit något av en klassiker.
Centro har över 50 års erfarenhet av byggkeramik och det rätta valet för dig som kund som vill gör dina kakeldrömmar till verklighet. Centros affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Centro är aktiva i branschsamverkan genom branschorganet BKR (Byggkeramikrådet) och branschföreningen Kakelföreningen. Med kakel och klinker från Centro kan du som kund känna dig säker på att plattorna håller den kvalitet som krävs inom kakel- och klinkerbranschen och att du gjort en trygg affär. I det breda utbudet hittar ni allt från tidlösa och klassiska plattor till modernare plattor.

Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.

Egenskaper

VarumärkeCentro
Art.Nr.111474
FärgBeige
Mått13x13 cm
Tjocklek10 mm
Storlek13x13 cm
Antal0,5 m2/frp
Antal30 st/frp
Tål GolvvärmeNej
TypKakel
SättytaEnbart Vägg
KantRund
Åtgång+ 10%
SerieNew York
YtaBlank
FrostsäkerNej