Filtrera

699kr
1519kr
699
699
1519
1519

artstone

(1)

italian marble

(5)

stencentralen

(5)

Klinker

(4)

Kalksten

(5)

Natursten

(1)

Grå

(4)

Svart

(4)

Röd

(1)

Brun

(1)

30x30

(4)

30x60

(2)

31x60

(1)

31x61

(2)

40x40

(1)

Sortera

11 Produkter

Vanliga frågor om

Vad är fördelen med stenplattor?
Passar stenplattor bara i badrummet?
Vad finns stenplattor i för färger?
Du har sett alla 11 produkter

Vi har ett stort sortiment av stenplattor vilket garanterar att du hittar vad du letar efter hos oss på bygghemma.se. Vi har stenplattor i många olika former, färger och material. Att lägga stenplattor i huset eller i trädgården är ett enkelt sätt att implementera en känsla av lyx. En stenplatta ser alltid stilrena ut och passar nästan i alla tänkbara rum. Sten är oftast lättare att ta hand om än andra material som till exempel trä eller textil och det är också tåligare än tidigare nämnda material. Till skillnad från trägolv får stengolv en härligare finish desto mer det slits vilket betyder att det är perfekt att ha på ytor där slitage är en stor risk.

Sten är ett tåligare alternativ till trä

Vi erbjuder olika typer av natursten. Allt ifrån skifferplattor till granitplattor. Olika typer av stenar har olika skötselråd och rekommendationer men ett generellt tips är att undvika sura rengöringsmedel då naturstenar, framförallt kalksten är känsliga för syror. Istället för att använda rengöringsmedel rekommenderas grönsåpa eller stensåpa. Granit är den sten som är mest tålig när det kommer till syror och tål de flesta rengöringsmedel. Granit är även mindre känsligt för repor och fläckar vilket gör det till ett perfekt golv för hall och badrum. För att rengöra skiffer och kalkstensplattor bör du använda så torra metoder som möjligt så som torrmoppning och dammsugning. Om smutsen är bunden får du rengöra med hjälp av naturlig såpa och fuktmoppning tills ytan är mättad.

Stenplatta ger en känsla av lyx i hemmet

Stenplattor kan ge ett intryck av lyx och höja hela rummets karaktär. Det är tåligare än andra populära material och kräver minimalt underhåll. Bort med tråkiga plastmattor och unna dig lite lyx i den tråkiga vardagen. Hos oss på bygghemma kan du köpa billiga stenplattor online. Snabbt och smidigt. Kom och bekanta dig med vårt sortiment och beställ ditt nya golv idag.