Skifferplattor

Filtrera

199 kr

889 kr

199
199
889
889

stenbolaget

(3)

Grå

(2)

Oreg skiffer

(1)

Oreg Skiffer

(1)

Steppingstone

(1)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

Skifferplattor är en väldigt vacker natursten full med livfulla nyanser. Skiffer passar utmärkt både inomhus och utomhus. Lägga skifferplattor utomhus kan ske på två olika sätt. Antingen lägger man stenen på stenmjöl eller så monterar man den på en gjuten betongsula. Fördelen med en betongsula är att ogräs och myror inte dyker upp i fogen vilken betyder att den är i princip underhållsfri. Eftersom skiffer är ett tåligt och vackert material är det en av mångas favoritsten för att dekorera sitt hem och trädgård med. Vanligast är att köpa oregelbundet sågade skifferplattor till trädgården. Skiffer kan även användas för takbeläggning.

Sten att dekorera sitt hus eller trädgård med

Det som är viktigt att tänka på när det kommer till vilken natursten som helst är att dessa är väldigt känsliga för syror. Detta betyder att sura rengöringsmedel är något att se upp för och undvika. Medel som tar bort kalk är extra sura och kommer skada stenen. Undvik även sura livsmedel så som vin, ättika och kolsyra. Om du spiller något som innehåller syra är det viktigt att du torkar upp det så snabbt som möjligt för att minimera skadan som kan uppstå. För att rengöra stenen rekommenderas att du använder torra metoder så som torrmoppning och dammsugning. Om smutsen är bunden kan du tvätta stenen med hjälp av en rengöringslösning av naturlig såpa och fuktmoppning.

Tålig och väldigt vacker natursten

Skiffer är ett naturligt vacker material som passar lika bra inomhus som utomhus. Denna natursten har funnits i svenskarnas hjärtan i många år och är den vanligaste stenplattan att lägga i trädgården. Att köpa skifferplattor från oss på bygghemma garanterar att du får kvalité för dina pengar. Vi har ett noga utvalt sortiment av skifferplattor för både inomhus- och utomhusbruk. Så vad väntar du på? Beställ hos oss idag!