Populära varumärken

Arbetskläder & skydd

Oavsett om du är hemmafixare eller proffs så är det viktigt att ha rätt typ av arbetskläder som både skyddar och underlättar själva arbetet. Under denna kategori har vi samlat alla typer av utrustning så som skyddskläder, arbetsskor och handskar.

Arbetskläder för olika jobb

Innan du ger dig ut för att köpa arbetskläder online så tänk igenom vilken typ av arbetskläder du faktiskt kommer att behöva. Valet av kläder och utrustning beror givetvis på vilken typ av arbete du ska utföra. Ska klädernas funktion vara att skydda, underlätta eller för att hjälpa dig att synas på din arbetsplats? Välj byggkläder med omsorg, så kommer du få mest tillbaka. Vi har yrkeskläder som är tåliga och som skyddar bra, samt kläder för hemmafixaren som är smidiga, ger bra rörelsefrihet och som håller vad de lovar. Reflexkläderna i vårt sortiment är anpassade för både yrkesanvändning likasom för att bäras privat och fungerar lika väl på bygget som i joggingspåret när det kommer till synlighet. Oavsett behov så kommer du att finna just den utrustning som ditt nya projekt kräver för att säkerställa en trygg och bekväm arbetsmiljö.

Arbetskläder för proffs

Oavsett vilken roll du har i ditt yrkesverksamma liv, så är bra arbetskläder ett måste. Vi har plaggen och utrustningen för dig som är jordbrukare, hantverkare, mekaniker, maskinförare eller för dig som jobbar inom industri. Här hittar du blåställ för alla behov, och för mer eller mindre krävande situationer. Att köpa arbetskläder för yrkesbruk är en viktig del för att vardagen ska flyta på bästa möjliga sätt och för att du ska kunna utföra ditt arbete på ett säkert sätt. Plaggen ska vara funktionella samt underlätta arbetet du utför. De ska vara tåliga, slitstarka och helst av allt även snygga. Yrkeskläder måste hålla en högre standard än kläder för hemmabruk, så kvalitet är något som samtliga våra varumärken som du hittar i sortimentet står för. Skyddskläderna är godkända enligt de rådande säkerhetskraven och håller den standard som du som kund efterfrågar.

Arbetskläder för alla

Arbetskläder även för hemmafixaren

Visst har vi även arbetskläder för dig som är hemmafixare. Skyddskläder, ögonskydd, trädgårdshandskar, snickarbyxor och Arbetsskor hittar du i vårt breda sortiment av högkvalitativa plagg för hemmafixaren. Det är precis lika viktigt att ha rätt byggkläder och utrustning när man snickrar och fixar hemma som det är på en stor byggarbetsplats. Kraven på komfort och tålighet ska vara precis lika höga, och även om de kanske inte ska tåla samma slitningar och användas varje dag så som proffskläder används, så ska de hålla länge, och de ska absolut skydda precis lika väl. I vårt sortiment av jackor, byxor, handskar, mössor med mera finner du allt du behöver för ett fortsatt lyckat hemmaprojekt.

Jackor för svenskt klimat

Bland alla arbetskläder finns även olika typer av jackor som är anpassade för det svenska klimatet. Arbetet ska utföras oavsett väder och vind, och därför är det extra viktigt att investera i en bra arbetsjacka som ska värma, skydda och som helst ska vara väl synlig speciellt om du jobbar på stora arbetsplatser med mycket tung fordonstrafik. Välj en vadderad jacka för vinterbruk eller en reflexjacka av tunnare material för vår, höst och sommar. Även jackor av funktionsmaterial eller fleecejackor finns i sortimentet. Oavsett om du behöver en jacka som håller dig varm utomhus eller en jacka för inomhusbruk som ska skydda och vara bekväm, så finner du den perfekta arbetsjackan i det breda urvalet av arbetsjackor.

Synliga varselkläder & reflexkläder

Varselkläder & reflexkläder är ett måste på varje bygge för att minimera olycksrisken. Det är viktigt att synas och speciellt i de nordiska förhållandena, där mörkret faller tidigt under vinterhalvåret, är synlighet a och o för att inte bli skadad. Reflexkläder och varselkläder finns i olika utföranden och du kan välja bland västar, jackor, regnkläder eller byxor. Samtliga har reflexband som är tydliga och har en färg som syns väl även dagtid. Kläderna finns för både vinterbruk och i tunnare material för användning under sommarhalvåret. Dessutom kan man använda dessa plagg privat till exempel ute i joggingspåret, när man cyklar eller när man är ute och går i motionsslingor eller på dåligt upplysta landsvägar.

Arbetshandskar för trädgård och bygg

Bland alla arbetskläder har vi givetvis även tåliga och slitstarka handskar för dig som jobbar med jordbruk, maskiner, bygg eller industri. Vi har även lättare handskar som fungerar utmärkt för dig som gillar att arbeta i trädgården eller som bara vill ha ett par skyddande handskar när du fixar där hemma. Händerna ska tåla mycket så det är enormt viktigt att ha rätt typ av plagg som skyddar. Det finns handskar i skinn, syntetmaterial, tyg och gummi, och samtliga är väl anpassade för olika typer av arbetsuppgifter. Svetshandskar och monteringshandskar är exempel på specialanpassade varianter, medan du hittar en mängd olika typer av mer generella Arbetshandskar så som engångshandskar för bland annat hemmabruk.