Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Arbetsskjorta & arbetströja

T-shirt

Filtrera

39.5kr
2374kr
39
39.5
2374
2374

Visa endast kampanjartiklar

(50)

acode

(6)

blåkläder

(40)

creativ company

(2)

fristads

(21)

grizzly

(5)

husqvarna

(7)

jobman

(14)

l.brador

(10)

projob

(9)

snickers workwear

(31)

Svart

(76)

Blå

(62)

Vit

(37)

Grå

(49)

Röd

(35)

Gul

(47)

Orange

(38)

Grön

(11)

Turkos

(1)

Rosa

(2)

Brun

(3)

Beige

(2)

Barn

(3)

Dam

(15)

Herr

(72)

Unisex

(52)

Nej

(33)

Ja

(45)

Sortera

145 Produkter

Du har sett 36 av 145 produkter
1 av 5

Vanliga frågor om

Vilken typ av t-shirt bör jag välja?
Hur väljer jag rätt storlek?
Hur får jag tröjan att hålla längre?

Alla är vi någon gång i behov av en snygg och bekväm t-shirt. Hos oss på bygghemma.se hittar du ett flertal tröjor av riktigt hög kvalitet och som passar vid olika tillfällen. Plaggen finns tillgängliga för både kvinnor och män och kommer i ett flertal storlekar och färger.

En t-shirt med hög komfort

Det vanligaste att associera en t-shirt med är troligtvis varma sommardagar eller att resa utomlands. Solens strålar kan vara riktigt heta och därför krävs det ett luftigare plagg som hjälper till att hålla svett och fukt borta från kroppen. Oavsett om du arbetar lugnt i trädgården eller i rask takt på jobbet, är det viktigt att kläderna är tåliga och enkla att röra sig i. Hos bygghemma.se hittar du ett stort urval av plagg när du vill handla din t-shirt online. Tröjorna kommer från olika populära tillverkare, där alla plaggen håller en mycket hög kvalitet. Du kan själv välja om det är en tröja med reflexer som du är i behov av eller en tröja med tajt passform som passar ypperligt under en jacka eller tjockare tröja för årets kallare dagar.

En t-shirt i hög kvalitet håller längre

Människor konsumerar ständigt nya kläder och produkter och detta har stor inverkan på miljön. Det finns många smarta sätt att undvika alldeles för många köp och ett av dessa är att välja plagg av hög kvalitet. En kortärmad arbetströja som är tillverkad i ett slitstarkt material kommer att hålla längre, vilket betyder att du lättare slipper hål, sömmar som släpper eller tröjor som ändrar passform efter en tur i tvättmaskinen. Vi erbjuder tröjor för flera ändamål och i olika prisklasser, för att passa så många olika plånböcker som möjligt. Gör ett bra val för dig och miljön och köp t-shirt hos oss på bygghemma.se. Fördelen med att handla online är att du får snabb leverans och kan dessutom räkna med kostnadsfri frakt direkt till det utlämningsställe som du föredrar bäst.