Plåt & byggplåt

Pris
151
151
327
327
Färg
Varumärke

Vindskiveplåt

Hos oss på Bygghemma hittar du billig vindskiveplåt. Vårt vindskivebeslag finns i 10 olika färger, det är då lätt att hitta vindskiveplåt som passar till just dina vindskivor, ditt tak och din fasad. Produkten är till för att skydda vindskivorna, som är en av de delar av huset som utsätts för störst påverkan av väder och vind. Med ett vindskivebeslag i plåt får du ett mycket hållbart skydd för den annars utsatta skarven mellan taket och vindskivan. Takpappen löper från taket upp över kanten på vindskivan, och vindskivebeslaget monteras ovanpå takpappen som ett skydd mot slitage och läckage. Du beställer enkelt den längd och bredd du behöver.

Läs mer...
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Vattbrädebeslag Lindab VABR 2000 mm
lindab_logo2.jpgFinns i fler färger
fr. 158 kr
166 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 6 färger:
Grå
Silver
Svart
Röd
Brun
Vit
Gå till produkt
Vindskivebeslag Lindab VISK 2000 mm
lindab_logo2.jpgFinns i fler färger
fr. 151 kr
181 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 6 färger:
Silver
Grå
Brun
Svart
Vit
Röd
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Varför använda vindskiveplåt?

Att taket på huset håller tätt är oerhört viktigt. Läckande hus kan drabbas av svåra skador innan ägaren ens märker att det är något som inte står rätt till. Att köpa vindskivebeslag i plåt är ett enkelt, billigt och snyggt sätt att höja livslängden på ditt hustak genom att se till att en svårtätad och slitageutsatt skarv på ditt tak håller sig hel helt problemfritt. Plåt håller oerhört mycket längre än bara takpapp eller takpapp fastsatt med trälister mot vindskivan. Så att beställa hem vindskivebeslag från oss i den dimension du behöver är första steget mot ett problemfritt, tryggt och enkelt boende. Ett tak är inte tätare än sin svagaste punkt!

Ett enkelt och tryggt sätt att handla

Det är enkelt att köpa sin vindskiveplåt online. Det du behöver veta är vilka dimensioner du ska beställa hem. Längd och bredd, helt enkelt. Samma sak som du måste veta om du ska köra hela vägen till en byggmarknad och köpa plåten. Här sitter du bekvämt kvar hemma och beställer direkt från skrivbordet, med alla uppgifter bekvämt nära till hands.