Taklist | Ramar in rummet

Filtrera

62 kr

645 kr

62
62
645
645

lundbergs

(15)

Polystyren

(14)

Polyuretan

(1)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

15 Produkter

Taklist Simone

Taklist Simone

104 kr 109:-
Taklist Giselle

Taklist Giselle

181 kr 195:-
Taklist Sophie

Taklist Sophie

142 kr 149:-
Taklist Gianna

Taklist Gianna

175 kr 215:-
Taklist Sonja

Taklist Sonja

147 kr 155:-
Taklist Georgia

Taklist Georgia

155 kr 165:-
Taklist Sylvia

Taklist Sylvia

163 kr 175:-
Taklist Serena

Taklist Serena

161 kr 169:-
Taklist Silvana

Taklist Silvana

176 kr 185:-
Taklist Gracia

Taklist Gracia

166 kr 175:-
Taklist Stella

Taklist Stella

100 kr 105:-
Taklist Ornella

Taklist Ornella

645 kr 679:-
Du har sett alla 15 produkter

Trots att de sitter långt uppe ovanför våra huvuden gör taklister mycket för rummets utseende när de ramar in och ger en vacker övergång mellan vägg och tak. Hos oss på bygghemma.se finns ett stort utbud av taklister att välja bland och du kan lätt hitta den typ som passar bäst hemma hos dig. Om du bor i ett äldre hus kan det vara mycket fint med en tidsenlig taklist med struktur. Det finns naturligtvis också enklare och modeller i klassiskt snitt. Färgen väljer du själv eftersom taklisterna enkelt målas med vattenbaserad färg. Köp dina taklister online och spara både tid och pengar.

Hur sätter man upp taklister?

Att sätta upp taklister är inte speciellt svårt. När du arbetar med obehandlade lister bör du sätta upp dem innan du målar eller tapetserar väggarna. Listerna målas och fogas sedan på plats. Ska du även sätta upp dörrfoder och golvlister börjar du alltid med listerna i taket. På bygghemma.se hittar du främst taklister tillverkade av polystyren, något som underlättar arbetet avsevärt eftersom dessa lister är lätta och inte behöver spikas fast. Du fäster dem endast med monteringslim, foga sedan med latex och måla med vattenbaserad färg. Innan du beställer varorna är det viktigt att mäta upp rummet så att du vet exakt hur mycket list du behöver. Idag finns många typer av taklister, varför inte prova en en elegant variant med struktur som för tankarna tillbaka i tiden. Söker du något diskret passar en smal list med lätt profilering.

Förnya rummet med vackra taklister

Hos oss på bygghemma.se hittar du alltid många olika varianter av snygga och billiga taklister. En taklist är ett snabbt och enkelt sätt att lyfta ett helt rum. Listerna är tillverkade i polystyren vilket gör att de lätt sätts upp med endast monteringslim. Färgen bestämmer du själv eftersom listen kan målas med vattenbaserad färg. Välj mellan våra olika modeller, släta eller med struktur.