Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Spårad spånskiva | För golvvärme

Filtrera

99kr
729kr

lk systems

(6)

roth

(2)

uponor

(2)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Spårad spånskiva till golvvärme - Den perfekta lösningen för ditt golv

När du lägger in ett nytt golv och har golvvärme är det viktigt att använda rätt typ av underlag. En spårad spånskiva är den perfekta lösningen för dig som vill ha ett stabilt och hållbart underlag för ditt golv.

Spånskivor är gjorda av träspån och lim, och är mycket tåliga och motståndskraftiga mot fukt. Spårningen i spånskivan ger extra ventilation och förbättrar därmed värmeöverföringen till golvytan. Detta resulterar i en jämn fördelning av värmen över hela golvytan och en snabbare uppvärmningstid.

Att använda spånskivor som underlag ger också fördelen av att öka stabiliteten och hållbarheten på ditt golv. Spånskivorna är mycket slitstarka och tål belastning, vilket gör att ditt golv kommer att hålla länge och se bra ut i många år framöver.

Det finns också flera olika tjocklekar och storlekar på spårade spånskivor, så du kan välja den som passar bäst för ditt golvs behov. Oavsett vilken du väljer kan du vara säker på att du får en stabil och hållbar grund för ditt golv som också ger dig en effektiv golvvärme.

Så om du vill ha ett underlag för ditt golv som både är effektivt och hållbart, är en spårad spånskiva den perfekta lösningen.