Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Inomhusmodul CTC EcoZenith i360

Inomhusmodul CTC
EcoZenith i360

fr.65 625 kr
Välj Modell
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 699 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

CTC EcoZenith är en högeffektiv inomhusmodul som i serien CTC EcoZenith i360 har snygg design, integrerad display och en mycket hög finish! Designen gör att var du än väljer att placera din nya inomhusmodul så blir den en snygg del av din inredning.
Varumärke

Beskrivning

CTC EcoZenith är en högeffektiv inomhusmodul som i serien CTC EcoZenith i360 har snygg design, integrerad display och en mycket hög finish! Designen gör att var du än väljer att placera din nya inomhusmodul så blir den en snygg del av din inredning.
Med den helt nya integrerade touchdisplayen har CTC EcoZenith i360 fått ett uppdaterat gränssnitt där du enkelt når alla funktioner och kan både swipa och scrolla, precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Pekskärmen i färg har tydliga symboler med text i valbart språk som gör det enkelt att justera värme och varmvatten eller att hämta en mängd information om driften.

Varmvatten i massor
CTC EcoZenith i360 är en högeffektiv inomhusmodul med inbyggd värmepumpsstyrning. Installera den tillsammans med luft/ vattenvärmepumparna CTC EcoAir för den perfekta kombinationen. Den som istället vill ha berg-, sjö- eller jordvärme väljer CTC EcoPart. CTC EcoZenith i360 har utrustats med samma högeffektiva teknik för varmvattenberedning som våra bergvärmepumpar. Kombinerad med CTC värmepump producerar den över 300 liter varmvatten.

All-inclusive
Expansionskärl, matarkabel och framledningsgivare är fabriksmonterade. Dessutom bipackas manometer och automatiska avluftare som standard. CTC EcoZenith i360 är även mycket effektivt isolerad och har därför minimala energiförluster.

EnergyFlex
Den inbyggda automatiken är klimatstyrd och tar hänsyn till både inne- och utetemperaturen. Som standard kan produkten styra två olika värmesystem. Med hjälp av tillbehör kan du enkelt komplettera med solvärme, låta en vattenmantlad kamin eller din befintliga panna bidra med värme eller ansluta en pool. Du kan även få kyla på sommaren om du kompletterar bergvärme med passiv kyla som utnyttjar borrhålets svala temperatur för skön svalka.

Inbyggd internetuppkoppling
CTC EcoZenith i360 har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kan styra din värmepump på distans. För att passa i det smarta hemmet är produkten förberedd för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Den är dessutom Smartgrid-förberedd, vilket betyder att den är förberedd för framtidens elnät.

Made in Sweden
Alla CTC värmepumpar och styrenheter är designade, utvecklade och tillverkade i Ljungby. Detta ger total kontroll av alla steg i tillverkningsprocessen.

Fler fördelar:
- Smart touch-skärm med ett intuitivt gränssnitt
- Inbyggd värmepumpsstyrning
- Producerar över 300 liter varmvatten
- Energibesparing upp till 85 % med en bergvärmepump
- Finns i 2 höjder

Dokument

Egenskaper

VarumärkeCTC
Art.Nr.589400001C
Volym225 l
FärgVit
EnergieffektivitetA+++
SerieEcoZenith
TypElpanna
Spänning400 V
Djup673 mm
IP-KlassningIPX1
Bullernivå15 dB(A)
Effekt12 kW
Bredd596 mm
ModellEcoZenith i360 H, EcoZenith i360 L
Höjd1669, 1867 mm
Vikt145, 156 kg