Filtrera

10 kr

9 472 kr

10
10
9472
9472

Visa endast kampanjartiklar

(2)

Visa enbart nyheter

(12)

Endast snabbleverans

(682)

belid

(1)

beslag design

(18)

by rydéns

(3)

designlight

(27)

eglo

(3)

furnco

(5)

gnosjö konstsmide

(16)

hafa

(2)

herstal

(1)

hide-a-lite

(198)

house doctor

(2)

ledvance

(4)

malmbergs

(64)

malmbergs home

(31)

markslöjd

(16)

nordlux

(70)

näve

(2)

pr home

(28)

smartline

(9)

star trading

(347)

sunwind

(1)

tenfors

(1)

trio

(3)

umage

(5)

westal

(1)

wofi

(1)

Sortera

859 Produkter

LED-Spot Nordlux Fremont 3-Kit

LED-Spot Nordlux Fremont 3-Kit

359 kr 399:-

Leveranstid 2-3 veckor

LED-spot Nordlux Roar IP23 Dimbar Vit

LED-spot Nordlux Roar IP23 Dimbar Vit

178 kr 199:-

Leveranstid 2-3 veckor

LED-Strip Hide-a-lite LowLum LPM

LED-Strip Hide-a-lite LowLum LPM

398 kr/m 419:-

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 859 produkter
1 av 24

Med hjälp av den rätta belysningen kan du skapa stämningsfulla effekter i ditt hem, men också punktbelysa utvalda konstverk och tavlor. Fördelen med led-lampor är att dessa inte blir varma på samma sätt som traditionella lampor, något som öppnar upp för montering på tidigare omöjliga platser. Söker du efter LED-belysning online hittar du ett stort sortiment av snygga och energieffektiva lampor hos oss på bygghemma.se. LED-belysning förbrukar dessutom upp till och med 85% mindre energi jämfört med många andra lampor, något som är positivt för såväl miljön som för din plånbok. Det finns även LED-lampor speciellt anpassade för våtutrymmen och utomhusbruk.

Passar alla rum

Hos oss finner du LED-spotlight i stilren design, i ett flertal olika färger. Kanske kan en vit spotlight vara lämplig för montering i taket medan den rostfria blir en snygg detalj i badrum eller kök. Här finns även Downlight LED i liknande färgutförande. Lamporna har lång livslängd och passar för infällnad i såväl möbler som tak och bjälkar. Ett stor del av belysningen är dessutom dimbar, något som öppnar upp för ännu mer spännande effekter samt fler användningsområden. Har du golvlampor eller bordslampor med till exempel halogenbelysning kan du byta ut dessa mot LED-lampor. Eftersom denna lampa inte har någon glödtråd är den inte så känslig som andra lampor samtidigt som den låga värmeutvecklingen gör den säker för användning även i barnfamiljer. Led-lampan har också en betydlig längre livslängd än traditionella lampor.

Stort sortiment av välkända varumärken

Letar du efter billig LED-belysning på nätet kan du titta in hos oss hos bygghemma.se. Vi har ett stort sortiment av Led-lampor i olika modeller, alla från välkända varumärken. Den långa livlängden och möjligheten att montera lampan på tidigare otillgängliga platser gör LED-lampan till ett populärt val. Om du undrar över något svarar vi mer än gärna på alla de frågor du skulle kunna tänkas ha.