Nattlampa | Lys upp i natten

Filtrera

48 kr

372 kr

48
48
372
372

capidi

(3)

smartline

(1)

star trading

(9)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

En nattlampa är perfekt när man behöver lysa upp lite extra i natten och när barnen inte vill sova i mörker. Nattlampor kan användas både i barnrum, sovrum, hall, garderober och alla andra mörka skrymslen där man vill ha ljus. Hos Bygghemma hittar du såväl nattlampor som är batteridrivna, nattlampor som är laddningsbara och de som sätts direkt i vägguttaget.

När tänds nattlampan?

Bygghemma erbjuder prisvärda nattlampor med automatisk tändning som sköter jobbet åt dig. Skymningssensorn gör så att lampan tänds automatiskt när det mörknar och sedan lyser tills det blir ljust igen. En annan funktion är rörelsesensorn som tänder lampan när någon närmar sig.

Vilka fördelar har en nattlampa?

Det finns flera anledningar att klicka hem en nattlampa från Bygghemma. När du vaknar upp törstig mitt i natten kan det vara skönt både att se var du sätter fötterna när du kliver upp och samtidigt hitta vägen till kökskranen. Nattlampan ger dessutom trygghet till mörkrädda barn som vill skrämma bort monster. Och det råder i sin tur bot på oroliga föräldrar som vill ha utvilade barn. Det mjuka ljuset från en nattlampa stör dessutom inte sömnen. Flera av våra nattlampor kommer i fina färger eller kan till och med skifta färg, vilket kan ge en avslappnad känsla i barnrummet.