Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Knoppar

Dörrknoppar

Filtrera

23kr
429kr
23
23
429
429

Visa endast kampanjartiklar

(3)

Silver

(43)

Mässing

(25)

Svart

(28)

Vit

(19)

Trä/natur

(12)

Krom

(11)

Grå

(11)

Guld

(5)

Brons

(4)

Koppar

(11)

Brun

(6)

Grön

(1)

Aluminium

(1)

Stål

(1)

Borstad Krom

(2)

beslag design

(86)

beslagsboden

(19)

björbo badrum

(2)

duobad

(1)

elfa

(3)

gustavsberg

(4)

habo

(26)

habo selection

(2)

hafa

(1)

ifö

(2)

miller badrum

(1)

miller`s

(7)

svedbergs

(1)

Endast snabbleverans

(42)

Sortera

155 Produkter

Du har sett 36 av 155 produkter
1 av 5

Vanliga frågor om

Hur sätter jag fast dörrknoppar?
Finns det eleganta dörrknoppar?
Vilka olika sorters dörrknoppar finns det?
Finns det dörrknoppar som ser antika ut?

Att inreda sitt hem erbjuder många valmöjligheter med allt från möbler till textiler. En enkel sak man kan göra för att förändra och förbättra sin inredning är att investera i nya dörrknoppar. De möjliggör att med små medel ge skåp och dörrar ett helt nytt utseende. Dörrknoppar kan även behöva bytas ut av andra skäl, som att de blivit för slitna eller gått sönder. Istället för att då byta ut hela dörren kan man med fördel bara byta ut knopparna och på så sätt ge dörren ett nytt liv. När du vill hitta billiga dörrknoppar är vi på bygghemma.se ett pålitligt alternativ!

Att välja rätt dörrknoppar

Att välja rätt dörrknoppar är främst en fråga om tycke och smak. Det man kan kika på innan man bestämmer sig för vilka knoppar man vill ha är hur de fästs i dörren. Detta för att vara säker på att de passar den dörr man tänkt dem till. En del knoppar fästs med skruvar medan andra har andra fästanordningar. Dörrknoppar finns i många olika material, allt från plast och trä till olika typer av metall. Både materialet och modellen på knoppen kommer bidra till det utseendet dörren får. Vill man variera sin inredning går det med fördel att kombinera olika slags dörrknoppar, medan man får ett mer enhetligt intryck om man använder samma knoppar till alla dörrar.

Beställ dina dörrknoppar från oss

Hos oss på bygghemma.se har vi många års erfarenhet av att förse andra med det de behöver till sina hem. Vi har ett stort sortiment med många kända varumärken. Hos oss köper du enkelt nya dörrknoppar online, och slipper gå runt i butik efter butik för att hitta rätt. Har du några frågor innan eller efter ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice som gärna hjälper dig.