Förvaringskorg | Skapa ordning och reda

Filtrera

59 kr

286 kr

59
59
286
286

Visa endast kampanjartiklar

(6)

bigso box of sweden

(6)

kleine wolke

(2)

möve

(2)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Förvaring är nästan alltid ett problem och det går nästan inte att få för mycket förvaringsutrymme. Det finns många olika lösningar för att få till förvaring på enkla sätt och förvaringskorgar en nog den absolut smidigaste. Oavsett storlek på utrymmet hittar man en förvaringskorg som får plats. Det kan vara en mindre förvaringskorg för att få ordning på de där småprylarna eller skapa ordning och reda i barnens sovrum. Dessutom finns det många olika sorters design på förvaringskorgar vilket även gör att de fungerar som dekoration i alla hem.

Hur får jag bäst ordning och reda med förvaringskorgar?

Det bästa är att börja med tre högar; en för kasta, en för spara och en för bortskänkes. Sortera sedan upp prylarna du ska spara efter användningsområde. När det kommer till prylar som pennor och sladdar är det bra att sätta gummiband runt dem. Med förvaringskorgar kan du sen ställa dem i rätt rum. Dekorativt och samtidigt ordning och reda. Hos oss på Bygghemma.se köper du förvaringskorgar till billiga priser online så du kan få den förvaring du behöver.

Hur löser jag förvaringen i öppna planlösningar?

Öppna planlösningar är snyggt men även ett problem när det kommer till att hitta förvaringsmöjligheter. Förvaringskorgar är en bra lösning. Exempelvis är det snyggt att samla fjärrkontroller i en mindre förvaringskorg. Du kan också enkelt få ordning på tidningar och papper genom en förvaringskorg eller förvaringskasse. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser när det kommer till att hitta vackra och praktiska lösningar med förvaringskorgar.