Grytlappar & grytvantar | Skydda dina händer

Filtrera

95 kr

329 kr

95
95
329
329

Visa endast kampanjartiklar

(1)

bosign

(2)

broil king

(1)

lotusgrill

(2)

stala

(1)

weber

(1)

Grön

(2)

Svart

(2)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

I nästan varje kök finns grytlappar och grytvantar. Det är nämligen inte lätt att hantera varma kastruller eller ta ut en stekhet ugnsplåt utan skydd. Grytlappar och grytvantar är helt enkelt en skyddsutrustning i köket. Grytlappar och grytvantar kan också vara mycket mer än ett skydd, de kan vara dekorativa och med fördel hänga framme i köket. Grytvantar och grytlappar finns i många olika material och utformningar så det finns för alla smaker och stilar.

När ska man välja en grytvante i stället för grytlapp?

En grytvante är bra att använda när man ska ta ut saker ur ugnen. Genom att använda en grytvante skyddar du hela handen. Grytvantantar är också perfekta att använda när man grillar för ett bättre skydd. Så det är bra att satsa på både grytlappar och grytvantar för ett heltäckande skydd.

Finns det grytlappar och grytvantar i annat material än tyg?

Det finns grytlappar och grytvantar i olika material. Från det klassiska tyget till silikon. Grytvantar och grytlappar i silikon är tåliga och lätta att hålla rena genom att bara spola av dem med vatten. Hos oss på bygghemma.se hittar många olika sorters grytlappar och grytvantar som du köper till ett billigt pris online.