Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Elementskydd | Stilrent radiatorskydd

Filtrera

199kr
2159kr

lundbergs

(11)

Vit

(9)

Sortera

11 Produkter

Fot Tass Vit

Fot Tass Vit

279 kr

Se priset!

Gavelpar Lundbergs Sida Vit

Gavelpar Lundbergs Sida Vit

fr. 739 kr

Se priset!

Benpar Duo 50x945 Vit

Benpar Duo 50x945 Vit

538 kr

Se priset!

Benpar Beda vit

Benpar Beda vit

548 kr

Se priset!

Mittben Solo 50x945 Vit

Mittben Solo 50x945 Vit

359 kr

Se priset!

Mittben Ida 50x945 Vit

Mittben Ida 50x945 Vit

389 kr

Se priset!

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Vad ska jag tänka på när jag väljer elementskydd?
Kan elementskydd användas för andra syften?
Hur håller jag mina elementskydd rena?
Varför ska man ha radiatorskydd?

Populära filtreringar

Fräscha upp med skydd till dina element

När du renoverar hemma tänker du på allt: Väggarna spacklas och målas, golvet slipas och lackas om och möblerna byts ut mot nya i en modern stil. Det finns dock en detalj som lätt glöms bort i byggdammet och som inte är så enkel att byta ut eller fräscha upp - elementet. Ett stort och klumpigt element fångar blicken och kan förstöra känslan av ett helt rum. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av vackra elementskydd online som du kan använda för att dölja ditt trista element. Du väljer den modell och storlek som passar ditt rum och monterar enkelt skyddet framför elementet.

Elementskydd - mer än bara en inredningsdetalj

Med ett elementskydd kan du snabbt och enkelt förvandla ditt fula och trista element till en vacker detalj i ditt hem. Skyddet är enkelt att montera och att rengöra och passar lika bra i barnrummet som i köket eller vardagsrummet - valet är ditt! Eftersom skyddet har gedigna genomsläppshål så stannar inte den härliga värmen kvar i skyddet, utan sprids jämnt i hela rummet. Du behöver därför inte oroa dig för att elräkningen ska skjuta i höjden. För småbarnsföräldern har skyddet dessutom den stora fördelen att det hindrar barnfingrar från att komma åt det varma elementet eller radiatorn. Skyddet fungerar därför både som en härlig detalj i ditt hem och som en säkerhetsanordning. Med ett elementskydd kan du alltså med gott samvete förvandla ditt rum och göra det modernt, ombonat och mysigt!

Förvandla ditt hem med radiatorskydd

Vill du dölja ditt trista element ska du inte tveka utan köpa elementskydd i den modell och storlek som passar ditt hem. Bygghemma har ett stort sortiment av elementskydd i din prisklass och hjälper dig oavsett om du letar efter ett fristående skydd eller ett skydd som du enkelt monterar på väggen. Vi erbjuder hög kvalité till ett lågt pris, så att du enkelt kan förvandla ditt hem!