Elementskydd

Filtrera

159 kr

1 795 kr

159
159
1795
1795

lundbergs

(10)

Vit

(9)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

10 Produkter

Elementskydd Yoko Vit

Elementskydd Yoko Vit

fr. 749 kr1 049:-
Fot Tass Vit

Fot Tass Vit

198 kr 269:-

Leveranstid 2-3 veckor

Monteringssats Frihängande Kit

Monteringssats Frihängande Kit

159 kr 205:-

Leveranstid 2-3 veckor

Gavelpar Sida Vit

Gavelpar Sida Vit

fr. 436 kr 715:-

39%

Benpar Beda vit

Benpar Beda vit

617 kr 649:-
Mittben Solo 50x945 Vit

Mittben Solo 50x945 Vit

256 kr 429:-

40%

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett alla 10 produkter

När du renoverar hemma tänker du på allt: Väggarna spacklas och målas, golvet slipas och lackas om och möblerna byts ut mot nya i en modern stil. Det finns dock en detalj som lätt glöms bort i byggdammet och som inte är så enkel att byta ut eller fräscha upp - elementet. Ett stort och klumpigt element fångar blicken och kan förstöra känslan av ett helt rum. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av vackra elementskydd online som du kan använda för att dölja ditt trista element. Du väljer den modell och storlek som passar ditt rum och monterar enkelt skyddet framför elementet.

Elementskydd - mer än bara en inredningsdetalj

Med ett elementskydd kan du snabbt och enkelt förvandla ditt fula och trista element till en vacker detalj i ditt hem. Skyddet är enkelt att montera och att rengöra och passar lika bra i barnrummet som i köket eller vardagsrummet - valet är ditt! Eftersom skyddet har gedigna genomsläppshål så stannar inte den härliga värmen kvar i skyddet, utan sprids jämnt i hela rummet. Du behöver därför inte oroa dig för att elräkningen ska skjuta i höjden. För småbarnsföräldern har skyddet dessutom den stora fördelen att det hindrar barnfingrar från att komma åt det varma elementet eller radiatorn. Skyddet fungerar därför både som en härlig detalj i ditt hem och som en säkerhetsanordning. Med ett elementskydd kan du alltså med gott samvete förvandla ditt rum och göra det modernt, ombonat och mysigt!

Förvandla ditt hem

Vill du dölja ditt trista element ska du inte tveka utan köpa elementskydd i den modell och storlek som passar ditt hem. Bygghemma har ett stort sortiment av elementskydd i din prisklass och hjälper dig oavsett om du letar efter ett fristående skydd eller ett skydd som du enkelt monterar på väggen. Vi erbjuder hög kvalité till ett lågt pris, så att du enkelt kan förvandla ditt hem!