Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Trapprenovering - Renovering trappa inomhus

Filtrera

189kr
4575kr

berg & berg

(71)

herrljunga ledstångsfabrik

(25)

lundbergs

(48)

Ek

(12)

Ask

(12)

Sortera

25 Produkter

Trapprenovering Herrljunga Ledstångsfabrik Oljad Ek Dubbelsteg

Trapprenovering Herrljunga Ledstångsfabrik Oljad Ek Dubbelsteg

fr.1 909 kr

Se priset!

Leveranstid 3-4 veckor

Trapprenovering Herrljunga Ledstångsfabrik Sättsteg Oljad Ek

Trapprenovering Herrljunga Ledstångsfabrik Sättsteg Oljad Ek

fr. 359 kr

Se priset!

Leveranstid 3-4 veckor

Du har sett alla 25 produkter

Vanliga frågor om

Vad använder jag vid en trapprenovering?
Hur sätts delarna fast vid trapprenoveringen?
Hur gör jag monteringen?
Är det lönsamt att göra en trapprenovering?

Renovering trappa inomhus

Om du har en trappa i ditt hus vet du hur viktigt det är för säkerheten att den är hel och saknar skavanker. Naturligtvis är det också viktigt med en hel och snygg trappa för det estetiska intrycket. Det är dock lätt att tro att man behöver bygga om hela trappan eller installera en ny om den befintliga inte håller måttet, men så är inte fallet. Hos Bygghemma kan du köpa trapprenovering samt alla tillbehör du behöver för detta enkelt och smidigt online. Här hittar du allt från trappsteg i olika färger och modeller till lister och fästlim. Med hjälp av vårt sortiment för trapprenovering kan du renoera din trappa som snart blir som ny igen.

Renovera din trappa

Du behöver faktiskt inte riva den gamla och installera en ny för att få en säker och snygg trappa hemma. Med våra trapprenoveringspaket ger du istället din befintliga trappa ett rejält ansiktslyft. Oavsett vad du vill ha för färg och utformning så finns trappsteg och trappnos som passar din stil. Välj bland annat mellan ljust eller mörkt trä, eller varför inte fräscht vitt? Allt du behöver göra för att lyckas med renoveringen är att först mäta din trappa och sedan såga till de nya delarna efter önskade mått. Stegen fästs sedan enkelt med ett fästlim. Metoden fungerar både för öppna och slutna trappor och ger dig en trappa som ser ut som ny på kort tid.

Köp enkel trapprenovering

Hos Bygghemma kan du enkelt köpa ett paket när du ska renovera trappan. Du väljer själv utseende på din nya trappa genom att välja bland många olika färger och träslag. Med denna metod är det enkelt att ge den befintliga trappan en ansiktslyftning utan att behöva bygga om den helt. Om du har fler frågor om trapprenovering kan du vända dig till vår kunniga och trevliga kundtjänst.