Bakkantslist

Filtrera

129 kr

413 kr

129
129
413
413

lundbergs

(8)

Ek

(2)

MDF

(4)

Trä

(2)

Premium Lackad Ek

(1)

Premium Nordic White Ek

(1)

Premium Obehandlad Ek

(1)

Premium Oljad Ek

(1)

Trend Laminat Ek

(1)

Trend Laminat Grå

(1)

Trend Laminat Mörk Ek

(1)

Trend Laminat Vit

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Trappor får tåla mycket och de slits över tid. En trappa är en del av huset och på sätt och vis även en del av inredningen. Fördelen med att renovera en trappa är att det blir billigare än att lägga en helt ny. Idag finns många färdiga lösningar för renoveringen. När det är dags att renovera trappen gäller det att inte glömma bakkantslister. På Bygghemma.se kan du köpa snygga bakkantlister online till billigt pris.

När är bakkantslist viktigt?

När man sätter upp en ny trappa eller renoverar trappan ska man vara noggrann. En viktig del är bakkantslist som används vid montering av exempelvis ett renoveringstrappsteg. Öppna trappor är vackra och då är det bakkantslister som täcker skarven mellan det nya och gamla steget.

Är det bara när man renoverar som det behövs bakkantslist?

Nej, även nya trappor behöver bakkantslist. Idag finns det bakkantslister i olika material och färger så det är lätt att hitta rätt till den nya trappen eller den som du vill renovera.

Går det att kapa bakkantslist?

Ja, när du renoverar eller monterar en trapp så kan du kapa bakkantslister till rätt längd. Det är bland det sista du gör så du får rätt mått och mindre svinn.