Trappstolpar

Filtrera

75 kr

1 719 kr

75
75
1719
1719

Visa endast kampanjartiklar

(1)

lundbergs

(18)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

18 Produkter

Du har sett alla 18 produkter

Trappor är vackra och ska vara säkra. Trappräcken behövs och därmed också trappstolpar. Trappstolpar ger stadga och ser till att räcket håller. Därför ska man vara noga när man väljer trappstolpar så att de fyller sin funktion, det vill säga skyddar och ger stöd. Trappstolpar finns i olika utformningar och det är inte svårt att hitta de som passar in i husets stil. Det går också att byta ut trappstolpar som blivit slitna. Hos oss på Bygghemma.se kan du köpa trappstolpar av hög kvalitet till billigt pris online

Hur ska man välja trappstolpar?

Själva trappräcket bör vara ungefär 90 cm eller högre, så utgå från att trappstolparna bör vara ungefär i den höjden. Tänk på att det ska vara lätt att stödja sig på räcket och att de även ska skydda mot fall.

Måste jag ha ett trappräcke?

Trappstolpar kan monteras för sig, men det måste finnas något som stabiliserar. Bara trappstolparna i sig ger inte det stöd som behövs, så alla trappor bör ha ett räcke.

Är det barnsäkert med trappstolpar?

Trappor ska alltid barnsäkras. När du monterar trappstolpar ska du tänka på att utrymmet mellan stolparna ska vara tillräckligt smalt för att barnet inte ska kunna klämma sig emellan.