Badrumsskåp

Filtrera

786kr
53929kr
4
786
53929
53929

Visa endast kampanjartiklar

(343)

alterna

(13)

arredo

(20)

ballingslöv

(28)

bathlife

(39)

björbo badrum

(35)

combac

(3)

dansani

(10)

demerx

(2)

duobad

(50)

duravit

(10)

globo

(7)

gustavsberg

(29)

hafa

(51)

haven

(29)

ido

(30)

ifö

(39)

in living

(2)

inr

(30)

laufen

(2)

macro design

(37)

miller badrum

(105)

noro

(104)

sunwind

(1)

svedbergs

(59)

swoon

(9)

temal

(48)

vedum

(65)

villeroy & boch

(184)

westerbergs

(19)

Vit

(897)

Svart

(509)

Grå

(540)

Trä/natur

(394)

Grön

(99)

Brun

(61)

Krom

(2)

Beige

(113)

Blå

(89)

Gul

(11)

Rosa

(33)

Röd

(49)

Orange

(8)

Tillval

(500)

Endast snabbleverans

(376)

Sortera

1060 Produkter

Tvättställsskåp Bathlife Glädje

Tvättställsskåp Bathlife Glädje

fr.3 509 kr

Kampanj

tom 30/9

Spegelskåp Bathlife Glänsa

Spegelskåp Bathlife Glänsa

fr.4 092 kr

Kampanj

tom 30/9

Tvättställsskåp Bathlife Salig Grå

Tvättställsskåp Bathlife Salig Grå

fr.3 509 kr

Kampanj

tom 30/9

Sidoskåp Bathlife Eufori Grå

Sidoskåp Bathlife Eufori Grå

2 729 kr

Kampanj

tom 30/9

Tvättställsskåp Bathlife Salig

Tvättställsskåp Bathlife Salig

fr.3 509 kr

Kampanj

tom 30/9

Spegelskåp Bathlife Skillra

Spegelskåp Bathlife Skillra

fr.3 444 kr

Kampanj

tom 30/9

Tvättställskåp Bathlife Salig Svart

Tvättställskåp Bathlife Salig Svart

fr.3 509 kr

Kampanj

tom 30/9

Tvättställsskåp Björbo Badrum Saga Enkel

Leveranstid 3-4 veckor

Spegelskåp Bathlife Lysa

Spegelskåp Bathlife Lysa

fr.3 152 kr

Kampanj

tom 30/9

Högskåp Björbo Badrum Saga

Högskåp Björbo Badrum Saga

fr.11 871 kr

Se priset!

Leveranstid 3-4 veckor

Tvättställskåp Bathlife Fröjd Grå

Tvättställskåp Bathlife Fröjd Grå

fr.2 307 kr

Kampanj

tom 30/9

Spegelskåp Svedbergs Skuru

Spegelskåp Svedbergs Skuru

fr.4 428 kr

Kampanj

Just nu!

Spegelskåp Haven MC/H3 1400

Leveranstid 2-3 veckor

Möbelpaket Hafa Life

Möbelpaket Hafa Life

fr.6 683 kr

Se priset!

Sidoskåp Bathlife Eufori Vit

Sidoskåp Bathlife Eufori Vit

2 794 kr

Kampanj

tom 30/9

Tvättställskåp Bathlife Fröjd Vit

Tvättställskåp Bathlife Fröjd Vit

fr.2 307 kr

Kampanj

tom 30/9

Vanliga frågor

Hur mycket förvaring behöver jag i mitt badrumsskåp?
Vad ska jag tänka på innan jag köper badrumsskåp?
Var sitter mitt badrumsskåp bäst?
Du har sett 36 av 1060 produkter
1 av 30

Hos Bygghemma hittar du badrumsskåp för alla dina förvaringsbehov. Välj enkelt rätt skåp för ditt badrum genom att filtrera på märke, storlek, färg och prisklass. Med spegelskåp, möbelpaket, hyllor och tillbehör förvarar du allt från skönhetsprodukter till handdukar och nödvändigheter.

Badrumsskåp - Hitta rätt förvaring

Hitta rätt badrumsskåp för ditt hem i det stora sortimentet från Bygghemma. För mindre badrum eller när du behöver extra förvaringsutrymme finns det snygga och prisvärda tvättställsskåp och kommoder, som till exempel våra spegelskåp som kombinerar förvaring med en snygg spegel. Badrumsskåp med belysning är en utmärkt lösning när du behöver både förvaring och lite extra ljus i rummet. Med ditt val av handtag, knoppar och tillbehör kan du skräddarsy dina skåp för att passa just din smak. Dessutom kan du filtrera på ditt val av enkla eller dubbla tvättställ. Med förvaring från kvalitetsmärken som Hafa, Svedbergs, Noro, Bathlife och Gustavsberg finns det något för alla smaker och prisklasser. Med den smarta sökfunktionen kan du filtrera på bredd så att du hittar skåp som passar perfekt i ditt badrum. Du kan också välja varumärke och färg samt filtrera på pris så att du håller dig inom din budget. Läs vidare för att lära dig mer om vad du behöver veta för att få till ett badrum som passar i just ditt hem.

Badrumsskåp med enkel installation

Med badrumsförvaring för alla behov hittar du lätt dina nya förvaringsmöbler. Svedbergs badrumsskåp säljs som ett möbelpaket och ger dig extra utrymme som passar perfekt i badrummet. I möbelpaketet får du ett tvättställsskåp med två dörrar som rymmer skönhetsprodukter, tillbehör, städmaterial och mer. Ett stilrent rektangulärt tvättställ i porslin monteras på väggen och du hittar lätt passande blandare och bottenventiler bland tillbehören. Paketets spegel har ett inbyggt sidoljus som snyggt lyser upp badrummet och ger dig extra ljus när du gör dig i ordning. Även om du köper en smart paketlösning behöver du vissa kunskaper och verktyg för att installera din nya inredning. Kom ihåg att vara försiktig med vattenledningarna och att se till att stänga av vattnet innan du sätter in ett nytt handfat eller gör andra ändringar som påverkar rören. Se till att ha alla verktyg du behöver till hands före du börjar arbetet, och om du har instruktioner bör du alltid läsa det först. Om du är händig kan du göra större delen av jobbet själv och på egen hand installera möblerna, men vid mer avancerade jobb är det säkrast att anlita en hantverkare eller rörmokare.

Badrumsskåp - bra att tänka på

Hitta rätt badrumsskåp för ditt badrum

Mät ytan du vill inreda i ditt badrum, hitta rätt förvaring med hjälp av menyn och läs mer i produktbeskrivningarna där du kan se alla mått och specifikationer. Där kan du också läsa mer om material, funktion och exakt vad som ingår. På så sätt hittar du exakt det du letar efter och handlar lätt allt du behöver för badrummet. Mät noggrant i ditt badrum för att hitta ett badrumsskåp som passar in. Om du bor nära ett av Bygghemmas showrooms kan du besöka dem för att se ett urval av produkterna och se hur de skulle passa hemma hos dig. Kundtjänsten på Bygghemma kan hjälpa dig med alla frågor runt ditt köp och nås lätt per telefon alla dagar mellan 08:00 till 22:00. Du kan också skicka ett meddelande och få mer information om ditt köp och om hur du installerar din nya förvaring. Den kunniga personalen finns till hands för att hjälpa dig hitta rätt och ge dig svar på alla dina frågor.

Handla enkelt med kompletta paket

Med kompletta paket köper du enkelt allt du behöver till badrummet. I paketen kombineras ditt nya badrumsskåp med matchande produkter, som tvättställ och speglar. Bland fler än hundra möbelpaket från kvalitetsmärken som Bathlife, Gustavsberg, Ifö och fler hittar du nästan garanterat ett paket som passar just din smak. I produktbeskrivningen kan du läsa mer om vad som ingår i paketet och om du behöver handla kompletterande tillbehör. Du kan också se exakta mått och tekniska specifikationer. Tänk på att även produkter av högsta kvalitet får utstå mycket slitage i badrummet då de påverkas av vatten och värme och har ytor som används ofta. Därför är det viktigt att du köper rätt produkt; inte bara för ditt badrum och din smak, utan också för rätt användningsområde. Behöver väggen i badrummet borras före du installerar dina nya möbler är det bäst att låta en hantverkare göra det, så att du inte riskerar en vattenskada eller skadat kakel.

Handtag, tillbehör och mer

Bygghemma har ett stort utbud av snygga handtag och knoppar som passar perfekt i badrummet. Dessutom finns ett urval attraktiva badrumshyllor som passar varje utrymme och som maximerar förvaringen i ditt badrum. Förutom tillbehör som handtag, ben och WC-moduler hittar du snygga bänkskivor som är både hållbara och attraktiva. Dessutom kan du handla lådfronter som passar din nya badrumsförvaring, eller som kan förnya en möbel du redan har. Om din förvaring behöver extra stöd eller om skåpet ska stå på golvet hittar du justerbara stödben och lister för upphängning. Bland tillbehören hittar du även viktiga delar som bottenventiler, belysning för skåp och lådor samt eluttag så att du kan skräddarsy ditt badrum. Tänk på att uttag alltid måste installeras av en behörig elinstallatör för att de ska vara säkra.

Välj bland alla stilar, färger och märken

Hitta ditt nya badrumsskåp från välkända kvalitetsmärken och välj bland alla färger, stilar och modeller. Med ett stort utbud från Nordens största badrumsgrupp Hafa hittar du rätt bland snygga möbelpaket, och ledande märket Noro har något för alla smaker och stilar. Dessutom hittar du skåp, möbelpaket och tillbehör från väletablerade märken som Ido, Ifö, Tvilum, Westerbergs och fler. Välj bland alla färger och märken och hitta rätt förvaring till ditt badrum, vare sig du vill inreda med klassisk stil, minimalistisk design eller hemtrevliga material i trä och naturfärger. Bygghemma har snygg badrumsinredning i porslin, matt glas, modernt svart trä och mycket mer, så att du kan välja fritt när du inreder ditt badrum.