Duschblandare Mora MMIX T5 Krom/Svart

Duschblandare Mora
MMIX T5 Krom/Svart

fr.1 530 krOrd. 2 865:-

Se priset!

Välj CC-mått
Välj Utlopp
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Duschblandare Mora MMIX T5 Krom/Svart är en stilren termostatblandare för duschen som finns med duschanslutning både uppåt och nedåt.
Varumärke

Beskrivning

Duschblandare Mora MMIX T5 Krom/Svart är en stilren termostatblandare för duschen som finns med duschanslutning både uppåt och nedåt.
Mora MMIX kombinerar en formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Designen präglas av en smeksamt böljande geometri och förmedlar en tidlös och sammanhängande stil över hela serien. Moras unika miljökoncept EcoSafe™ ligger till grund för utvecklingsarbetet och bidrar till låg energiförbrukning och långsiktig miljöhänsyn.

Övrigt
- Duschanslutning ned
- EcoSafe
- Safe Touch
- Tryckbalanserad termostatinsats
- Säkerhetsspärr 38°
- Eco-stopp
- Lead Free (blyfri)
- Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717

Mora Eco
Detta duschset är anpassat för att ge extra mycket besparing vilket gör att den får bära Moras Eco-symbol. Termostatblandaren en inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill du ändå unna dig ett större vattenflöde, håller du bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.731000.0011M
FärgKrom/Svart
CC-mått150, 160 mm
SerieMMIX
AnslutningBakåt
FunktionEcosafe
GreppTvågreppsblandare
DuschanslutningG 1/2
TypDuschblandare
TermostatJa
Bredd300 mm
UtloppNedåt, Uppåt