Köksblandare Damixa Slate Pro

Köksblandare Damixa Slate Pro
Köksblandare Damixa Slate Pro
Köksblandare Damixa Slate Pro
Köksblandare Damixa Slate Pro
Köksblandare Damixa Slate Pro
Köksblandare Damixa Slate Pro
Köksblandare Damixa Slate Pro
Köksblandare Damixa Slate Pro
25%

Välj tillval

  • Diskmaskinsavstängning?

Rek. pris 3 500 kr
Du sparar  860 kr
2 640 kr

Delbetala från  158 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Köksblandare Damixa Slate Pro är en elegant köksblandare med en hög, flexibel svart pip som man kan haka ut ur fästet på kranen för att öka flexibiliteten. Denna blandare har flera smarta funktioner som skållningsskydd, kallstart, Eco-Save, Rub-Clean och X-Change.
Med sitt moderna och minimalistiska uttryck passar snygga Slate perfekt till dagens inredningar. Det matta svarta handtaget på Slate känns bra att vidröra, och den unika kombinationen av svart och krom placerar Slate i en klass för sig.

Kurs Kurz Design från Tyskland har designat Slate för Damixa, och Slate Pro har tilldelats det prestigefyllda priset Red Dot Award: Product Design prize.

Övrigt
- 1-greppsblandare
- 120 graders svängbarhetsbegränsning
- Keramisk insats
- Flöde: 15 l/min

Skållningsskydd
Kan aktiveras vid installation (om så önskas). Skållningsskyddet förhindrar att spaken eller vredet av misstag förs i fullt varm position. Blandare och termostater med denna symbol är extra säkra.

Eco-save
En funktion som sparar vatten. Aktiveras med hjälp av en liten skruv i den keramiska insatsen. Du kan spara vatten vilket är bra både för dig om miljön. På duschar indikerar denna symbol att en strypning är förinstallerad. Om man önskar ett högre vattenflöde kan denna avlägsnas.

Rub-Clean
Denna funktion gör att du utan redskap och kemikalier kan ta bort kalkavlagringar från strålsamlare och duschhuvuden. Gnugga bara med ett finger mot gummiytan.

Kallstart
Med spaken öppen rakt fram kommer endast kallt vatten. Detta innebär att du inte drar upp varmvatten i ledningarna vilket gör att de slits mindre.

X-change
X-change innebär att blandaren har en unik bas som gör att du kan byta blandaren på mindre än 20 sekunder utan att använda specialverktyg.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDamixa
Art.Nr.651287400
FärgKrom/Svart
DiskmaskinsavstängningNej
Höjd471 mm
Piputsprång205 mm
SerieSlate
FunktionEco-Save
Anslutning VattenØ10 mm
GreppEttgreppsblandare
TypKöksblandare
Svängbar PipJa
RSK-nr 8310771
EAN-nr 5708516815228