Bosch diskmaskin

Filtrera

4 440 kr

12 836 kr

495
4440
12836
34944

Vit

(10)

Silver

(15)

448 mm

600 mm

145
448
600
897

Diskmaskin

(8)

Underbyggd

(14)

Integrerad

(11)

Sortera

25 Produkter

Du har sett alla 25 produkter

Diskmaskiner från Bosch är prisvärda hjälpredor med god hållbarhet. Företagets uttalade ambition är att leverera kvalitet, minskad arbetsbelastning i köket och optimal resurseffektivitet. Vi på Bygghemma.se är stolta återförsäljare.

Är Bosch diskmaskiner bra?

Bosch diskmaskiner har vid upprepade tillfällen prisats av expertpaneler och andra testpatruller. Flera av varumärkets modeller har uppnått toppresultat när faktorer som torkresultat och resursanvändning har bedömts. Detta har lett till att Bosch är en av de mest rekommenderade tillverkarna på marknaden. En framgångsfaktor är torkfunktionen PerfectDry med Zeolith®, som är så pass bra att den torkar alla material, inklusive plast. Flera av de modeller vi på Bygghemma.se saluför är utrustade med denna teknik. Detta gäller också funktionen SuperSilence, som gör att maskinen diskar extra tyst.

Vad kostar en Bosch diskmaskin?

Priserna på maskinerna varierar naturligtvis med faktorer som storlek och grad av teknisk komplexitet, men det som förenar alla modeller är den goda kvaliteten. Hos oss på Bygghemma.se kan du hitta en billig bosch diskmaskin online. Välj en modell anpassad efter just dina behov och preferenser. Vi säljer såväl underbyggda som integrerade modeller, samt även fristående bänkdiskmaskiner. Titta gärna runt bland de olika alternativen och utnyttja den lättillgängliga informationen för att göra välgrundade jämförelser.

Höjdpunkter