Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Säkerhetsspisar

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

En säkerhetsspis är alltid bra i ett hem, oavsett om det finns barn i närheten eller om spisen ska installeras hos en äldre person som skulle kunna glömma bort att spisen är på. Här kan du välja bland bra säkerhetsspisar från bland annat Cylinda. Cylinda tillverkar väldigt bra säkerhetsspisar, bland annat med inbyggda sensorer som känner av om någon befinner sig framför spisen, om så är fallet, sänks värmen automatiskt. Hos oss kan du köpa riktigt bra spisar med inbyggd timer. Du ställer då alltså in en tid på spisen, efter att tiden är slut stängs spisen av – väldigt bra om någon skulle glömma att stänga av plattan.

Förutom att säkerhetsspisar är bra av den anledningen att de förhindrar onödig brand i hemmet, har de givetvis många andra bra funktioner som en spis och tillhörande ugn bör ha. Hos oss kan du köpa smarta spisar med grillfunktioner och flera plattor. Dessutom kan du hitta en funktionell säkerhetsspis med barnspärr och 3-glas lucka som resulterar i ett svalare glas. Om du funderar på något gällande valet av säkerhetsspis hjälper vi gärna till.