Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Billiga löpband – 4 tips för dig som vill ha löpband hemma

Tränar du bara lite då och då eller kör lättare pass? Då duger det utmärkt med ett löpband i den lägre prisklassen. Här tipsar vi om fyra prisvärda modeller för motionären.

Av Bygghemma-redaktionen2023-11-30


Läs också:
Köpa löpband – det ska du tänka på

 

Ett professionellt löpband kan kosta långt över 50 000 kronor. Men innan du satsar på de mest avancerade maskinerna kan det vara klokt att fundera över hur ofta och på vilket sätt du kommer att träna. Om du inte ska träna så ofta, eller bara köra lättare träning, behöver löpbandet inte heller klara lika hög påfrestning som om du tänkt att träna intervaller flera gånger i veckan. Nedan listar i fyra löpband som alla kostar under 9 000 kronor.

Race Runner 2000m - billigt löpband

Löpband Hammer Sport Race Runner 2000 m

Race Runner 2000M har en maxhastighet på upp till 20 km/h. Du kan välja mellan hela 26 olika träningsprogram för variationsrik träning. Om du vill träna hårt och bränna upp till fem gånger så många kalorier kan du ställa in löpbandets lutning i olika lägen. Löpbandet är lätt att stuva undan tack vare den låga vikten, de kompakta måtten, transporthjulen och fällmekanismen.

KÖP HÄR: Löpband Hammer Sport Race Runner 2000 m

 

Treadmill titanium Run 2.0 - billigt löpband

Löpband Gymstick Treadmill Titanium Run 2.0

Titanium Run 2.0 är utrustad med en HP-motor som levererar konstant effekt vid låga hastigheter och har en maxhastighet på 14 km / h. LCD-display med flera träningsprogram ger all feedback du behöver för en effektiv träning. Hjärtfrekvensen kan mätas antingen med hjälp av handsensorer eller med en separat 5kHz bröstbältesändare. Bekväm inställning av hastighet och lutning finns på ledstängerna. Inbyggda högtalare tillsammans med MP3- och USB-ingång gör att du kan lyssna på dina favoritlåtar under träningen.

KÖP HÄR: Löpband Gymstick Treadmill Titanium Run 2.0

 

Master Fitness T20 - billigt löpband

Löpband Master Fitness T20

Löpband från Master Fitness med en maxhastighet på 16 km/h och en lutning på upp till 16 procent. Maskinen tar liten plats efter uppfällning och är enkelt att stuva undan. Den kommer med 25 inbyggda program och det finns även en hylla för surfplatta eller mobiltelefon. T20 har dekalen "Topptestad", vilket innebär att den fått höga resultat i tester utförda av oberoende svenska och europeiska testorganisationer som t.ex. Råd & Rön, Testfakta, Smartson och Ica-kuriren.

KÖP HÄR: Löpband Master Fitness T20

 

 

Billigt löpband från Inshape

Löpband Inshape LCD-Skärm

Löpband Inshape LCD-Skärm är ett användarvänligt löparband med en maxhastighet på 16 km/h. LCD-skärmen visar hastighet, tid, avstånd och kalorier. Du kan välja mellan 12 program. Löpbandet har dessutom 2 högtalare och pulsmätning i handtagen. Denna träningsmaskin är ihopfällbar för enklare förvaring.

KÖP HÄR: Löpband Inshape LCD-SkärmLäs också: Bäst i test löpband


Läs också: 10 enkla och effektiva träningsredskap till hemmagymmet