Motorsåg: 5 populäraste motorsågarna 2020

Är du jakt efter en pålitlig motorsåg? Vi på redaktionen har tittat på vilka modeller som toppar Bygghemmas försäljningslista. Kanske hittar du din favorit bland dessa storsäljare.


Läs också: Bäst i test motorsåg 2020 – vi jämför 4 populära motorsågar 

 

Se alla motorsågar 

 

Motorsåg topp 5 – 2020 

1. Motorsåg Husqvarna 435 II 13" X-CUT

2. Motorsåg Husqvarna 135 II

3. Stångsåg Gardena TCS Li-18/​20 Utan Batteri

4. Motorsåg Husqvarna 120i inkl Batteri och Laddare

5. Motorsåg Husqvarna 445 E-series TrioBrake 

Motorsåg topplista plats 1

Mest sålda! Motorsåg Husqvarna 435 II 13" X-CUT

Ny, lätt och effektiv allroundsåg för dig som söker en såg som är exceptionellt lätt att starta och lättmanövrerad. X-TORQ® motorn ger lägre bränsleförbrukning och reducerade emissioner. Utrustad med bränslepump och stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfritt startande.

KÖP HÄR: Motorsåg Husqvarna 435 II 13" X-CUT

 

 

Motorsåg populära plats 2

Plats 2. Motorsåg Husqvarna 135 II

135 II är en bensindriven motorsåg från Husqvarna som är robust, pålitlig och lättanvänd med stor skärkapacitet för husägare. En perfekt motorsåg för sporadiska sågarbeten, såsom att kapa ved och fälla mindre träd. Startar snabbt och är enkel att hantera, och tack vare den sidomonterade kedjespännaren går det både snabbt och enkelt att spänna kedjan.

KÖP HÄR: Motorsåg Husqvarna 135 II

 

 

 

 

Motorsåg topplista plats 3

Plats 3. Stångsåg Gardena TCS Li-18/​20 Utan Batteri

Denna teleskopiska stångsåg är "giraffen" bland trädgårdsredskapen. Med denna når du nästan överallt utan riskabel klättring på stege. Den teleskopiska stångsågen används för beskärning av trädtoppar samt högt belägna grenar och når upp till 4 meter. Skaftet justeras enkelt till den höjd du behöver. Smalt justerbart klipphuvud i lättviktsmaterial gör att du kommer åt även där det är tätvuxet samt att stångsågen blir bekväm att använda.

KÖP HÄR: Stångsåg Gardena TCS Li-18/​20 Utan Batteri

 

 

Motorsåg topplista plats 4

Plats 4. Motorsåg Husqvarna 120i inkl Batteri och Laddare

En tyst, lätt och extremt lättanvänd motorsåg. Perfekt för fällning av mindre träd såväl som trädbeskärning och kapning av grenar. Den intuitiva knappsatsen gör sågen snabb och enkel att använda. Borstlös motor med savE™ läge för längre driftstid och inga direkta emissioner. Låg ljudnivå tillåter användning utan att omgivningarna störs.

KÖP HÄR: Motorsåg Husqvarna 120i inkl Batteri och Laddare

 

 

 

Motorsåg topplista plats 5

Plats 5. Motorsåg Husqvarna 445 E-series TrioBrake

Motorsåg Husqvarna 445 E-series TrioBrake är en ny, stark allroundsåg för dig som värderar professionell kvalitet. X-Torq-motorn ger mindre bränsleförbrukning och minskade avgasemissioner. Stoppreglage som automatiskt ställer sig i ON-läge för problemfritt startande, verktygslös kedjesträckare och genomskinligt bränslefönster gör sågen lätt att använda. Utrustad med Smart Start och bränslepump, vilket gör sågen lättstartad. TrioBrake möjliggör att kedjebromsen kan utlösas automatiskt via tröghetsutlösningsfunktionen eller mekaniskt vid bakre handtaget.

KÖP HÄR: Motorsåg Husqvarna 445 E-series TrioBrake

 

 

Se alla motorsågar 

Läs också: Bäst i test cirkelsåg 2020 – vi jämför 3 smidiga cirkelsågar