Ytterdörr: 5 populäraste ytterdörrarna 2020

Är du på jakt efter en ny ytterdörr men har svårt att välja vilken? Vi har tagit reda på vilka ytterdörrar som sålt bäst hos under senaste året.


Läs också: Bäst i test ytterdörr: Vi jämför 4 moderna enkeldörrar

Läs också: Välj rätt fönster – trä, aluminum eller pvc


Ytterdörr topp 5 - 2020

1. Ytterdörr Sveadörren Åre

2. Ytterdörr Scandidoor Torp

3. Ytterdörr Scandidoor Nice

4. Ytterdörr Scandidoor Särna Vit

5. Ytterdörr Scandidoor Åmål


Se alla ytterdörrar här

 

 

Ytterdörr Sveadörren Åre

Mest sålda! Ytterdörr Sveadörren Åre

Modern spårfräst ytterdörr med ett smalt glasurtag mitt på dörren. Ramverket är i furu och dörren är fylld med 55 mm lätt polystyren som behåller värmen inne. Dubbla aluminiumplåtar i konstruktionen och klädd med 3,2 mm HDF-board. Sveadörren levereras med Assa lås (8765), bakkantssäkring och 3 st justerbara Abloy N3248 gångjärn. Slutblecket ASSA 1889 är förstärkt för ökat intrångsskydd. U-värde för hela konstruktionen är 1,1.

KÖP HÄR: Ytterdörr Sveadörren Åre

 

 

Ytterdörr Scandidoor Torp

Plats 2. Ytterdörr Scandidoor Torp

ScandiDoor Torp är en komplett och säker ytterdörr för ditt hem. Karmen är tillverkad av kvistren, fingerskarvad furu med 4 st förmonterade Adjufixhylsor i varje långsida. Dörren är försedd med 3 st justerbara gångjärn med kraftig bakkantssäkring, säkerhetslås ASSA 2002 Connect med borrskydd samt justerbart slutbleck. Dörrbladet med slät insida är 64 mm tjockt och har 55 mm isolering, två aluminiumplåtar och monterad tätningslist. Glaset är klart termoglas med u-värde <0,95.

KÖP HÄR: Ytterdörr Scandidoor Torp

 

 

Ytterdörr Scandidoor Nice

Plats 3. Ytterdörr Scandidoor Nice

En komplett och säker altan- eller balkongdörr för ditt hem. Karmen är tillverkad av kvistren, fingerskarvad furu med 4 st förmonterade Adjufixhylsor i varje långsida. Dörren är försedd med 3 st justerbara gångjärn med kraftig bakkantssäkring, säkerhetslås ASSA 2002 Connect med borrskydd samt justerbart slutbleck. Dörrbladet med slät insida är 64 mm tjockt och har 55 mm isolering, två aluminiumplåtar och monterad tätningslist. Glaset är klart säkerhets- och termoglas med u-värde <1,3.

KÖP HÄR: Ytterdörr Scandidoor Nice

 

 

Ytterdörr Scandidoor Särna Vit

Plats 4. Ytterdörr Scandidoor Särna Vit

En komplett dörr för ditt hem eller värdefullare förråd. Karmen är tillverkad av fingerskarvad furu med 4 st förmonterade Adjufixhylsor i varje långsida. Dörren är försedd med 3 st justerbara gångjärn med kraftig bakkantssäkring, borrskyddat lås ASSA 8765 inklusive slutbleck. Dörrbladet med slät insida är 64 mm tjockt och har 55 mm isolering, två aluminiumplåtar och monterad tätningslist. Glaset är klart termoglas med u-värde <0,90.

KÖP HÄR: Ytterdörr Scandidoor Särna Vit

 

 

Ytterdörr Scandidoor Åmål

Plats 5. Ytterdörr Scandidoor Åmål

En komplett och säker ytterdörr för ditt hem. Karmen är tillverkad av kvistren, fingerskarvad furu med 4 st förmonterade Adjufixhylsor i varje långsida. Dörren är försedd med 3 st justerbara gångjärn med kraftig bakkantssäkring, säkerhetslås ASSA 2002 Connect med borrskydd samt justerbart slutbleck. Dörrbladet med slät insida är 64 mm tjockt och har 55 mm isolering, två aluminiumplåtar och monterad tätningslist. Glaset är termoglas, valfritt klart eller frostat. U-värde <1,0.

KÖP HÄR: Ytterdörr Scandidoor Åmål

 

Se alla ytterdörrar här