Massagebadkar – 4 massage- och bubbelbadkar som förvandlar ditt badrum till ett spa

Varför åka på dyra spa-helger när du kan unna dig livskvalitet hemma i badrummet. Vi tipsar om fyra lyxiga massage- och bubbelbadkar som passar allt från singelhushållet till barnfamiljen.

 

Läs också: Bubbelbadkar: 7 populära modeller

 

 

Bubbelbadkar

Bubbelbadkar Swebad Scala

Generösa mått och väl tilltaget baddjup gör det här bubbelbadkaret perfekt för två personer som vill ha lite mera plats i badet. Dubbelt pumpsystem, underhållsvärme, automatisk rengöring, ljusterapi, booster och en mängd olika massagemunstycken är bara några av finesserna.

KÖP HÄR: Bubbelbadkar Swebad Scala

 

 

Bubbelbadkar 

Bubbelbadkar Neptun Rubin DuoMax

Det här är det största bubbelbadkaret i serien Rubin. Finns i olika utföranden, bland annat med massagesystem med luft och vatten, separat styrning för ryggmassage, fotmassage, arm- och handledsmassage, LED-belysning och integrerade nackkuddar. Utrustad med två tystgående powerpumpar.

KÖP HÄR: Bubbelbadkar Neptun Rubin DuoMax

 

 

Bubbelbadkar

Bubbelbadkar Westerbergs Pacific SQ

Extra rymligt bubbelbadkar för upp till fyra personer. Silent System för bästa komfort och en tyst badupplevelse. Med paketet Executive får du bland annat 6 powerjets, underhållsvärme, vattenrening, rygg- och fotmassage samt kombinerad belysning och ljusterapi. Placeras i hörn eller kaklas in för ett ännu mer exklusivt intryck.

KÖP HÄR: Bubbelbadkar Westerbergs Pacific SQ

 

 

Bubbelbadkar

Bubbelbadkar Hafa Aqua 160 SQ

Lyxigt bubbelbadkar för dig som inte har så mycket plats. Med paketet Premium får du fot- och ryggmassage med totalt 10 minijets, duschmunstycke med massagefunktion, booster, underhållsvärme, terapibelysning, antibakteriell vattenrening utan kemikalier samt touchdisplay och inbyggd driftspärr på 30 minuter.

KÖP HÄR: Bubbelbadkar Hafa Aqua 160 SQ

 

Se alla bubbelbadkar här