Paviljong och pergola – populäraste lösningarna just nu

Är du sugen på att skapa ett rum i trädgården skyddat från vind och sol? Vi på redaktionen har tittat på vilka paviljonger och pergola som säljer bäst just nu. Kanske hittar du din favorit bland dessa storsäljare.

Läs också: Bygga pergola– så skapar du en grönskande oas i trädgården


Se alla paviljonger 


Se alla pergola

 

Paviljong och pergola topp 3 – 2020 

1. Paviljong Hillerstorp Luxor 6-Kantig Ø400 cm

2. Pergola Jabo

3. Pergola gop Florida

 

 

Paviljong och pergola plats 1

Mest sålda! Paviljong Hillerstorp Luxor 6-Kantig Ø400 cm

Paviljong Hillerstorp Luxor 6-Kantig Ø400 cm har mörkbrun metallstomme samt tak och väggar i grå polyester. Paviljongen levereras komplett med tak, sidoväggar och myggnät. Det medföljer även metallstag för att förankra paviljongen i gräsmattan.

KÖP HÄR: Paviljong Hillerstorp Luxor 6-Kantig Ø400 cm

 

 

Paviljong och pergola plats 2

Plats 2. Pergola Jabo

Jabos Pergola är ett trevligt och modernt alternativ till en klassisk paviljong när sommarens sol blir för varm. Tillverkad i pulverlackerad aluminium med solskyddsduk i vattenavvisande 250 gr/m² polyester som har knytband för lättare montering. Pergolans storlek blir 3x3 m och taket ger härlig skugga under soliga dagar, men kan också dras åt sidan för att släppa in solen.

KÖP HÄR: Pergola Jabo 

 

Plats 3. Pergola gop Florida

Florida från gop är en modern och elegant pergola med stomme av pulverlackerad rostbeständig aluminiumram och justerbart solsegel tillverkad av UV-resistent polyester och nylon. Solseglet kan justeras åt sidan vilket gör att du själv kan reglera hur mycket eller lite sol som du vill släppa in. De fyra stöttepelarna är fästa på marken med skruvar vilket gör att pergolan står stadigt även vid blåsigt väder.

KÖP HÄR: Pergola gop Florida

 

Läs också: Bäst i test motorsåg 2020 – vi jämför 4 populära motorsågar