Här är de 5 populäraste induktionshällarna

Är du ute efter en induktionshäll men har svårt att välja vilken? Vi tipsar om de fem hällar som sålde allra bäst hos oss under förra året.

 

Läs också: Bäst i test: Vi jämför 3 populära induktionshällar

 

Induktionshällens snabba uppvärmning har gjort den allt mer populär i våra kök. Utveckling går snabbt och idag är många induktionshällar fullmatade med olika funktioner och finesser. Hur stor nytta du har av funktionerna beror förstås på hur ofta och på vilket sätt du använder hällen i din matlagning. Här nedan kan du läsa mer om de fem induktionshällar som är populärast bland våra kunder.

 

Topp 5: Populära induktionshällar

1. Electrolux HOI630MF

2. Siemens EX875LYC1E

3. Siemens EX875KYW1E

4. Siemens EH675LFC1E

5. Electrolux HOI650MF

 

 

Induktionshäll

Mest sålda! Induktionshäll Electrolux HOI630MF

Induktionshäll med styrning via touch-kontroller. Hällen har så kallad Hob2Hood-teknik som gör att hällen automatiskt reglerar spisfläktens inställningar efter eventuella temperaturförändringar eller om du börjar använda mer än en zon. Utrustad med PowerBoost-funktion, justerbar timer, funktionslås, barnlås och automatisk avstängning. Lätt att installera med snap-in system.

KÖP HÄR: Induktionshäll Electrolux HOI630MF

 

 

Induktionshäll

2:a plats. Induktionshäll Siemens EX875LYC1E

Bred induktionshäll med möjlighet att anpassa kokzoner för kokkärl som mäter upp till 30 cm i diameter. Dessutom kan du ha olika värmezoner med olika temperaturer som aktiveras genom att du flyttar kokkärlen. Utrustad med 17 effektlägen, timer med avstängningsfunktion per kokzon, äggklocka, uppräkningsklocka, energiförbrukningsdisplay och ReStart- och QuickStart-funktion.

KÖP HÄR: Induktionshäll Siemens EX875LYC1E

 

 

Induktionshäll

3:e plats. Induktionshäll Siemens EX875KYW1E

Bred induktionshäll med touch-display. Funktionen powerMove möjliggör intuitiv kontroll tack vare tre värmezoner med olika temperaturer som aktiveras med enkel beröring. Möjlighet att anpassa kokzoner för kokkärl som mäter upp till 30 cm i diameter. Utrustad med powerboost-funktion för alla kokzoner, PanBoost, FrityrSensor, StekSensor med 5 temperaturinställningar, varmhållningsfunktion. FlexMotion och ReStart-funktion.

KÖP HÄR: Induktionshäll Siemens EX875KYW1E

 

 

Induktionshäll

4:e plats. Induktionshäll Siemens EH675LFC1E

Induktionshäll med styrning via Dual lightSlider, som låter dig välja och kombinera matlagningszoner på induktionshällen via ett praktiskt gränssnitt. Utrustad med 17 effektlägen, variabel kokzon, powerBoost-funktion för alla induktionszoner, panBoost-funktion för alla induktionszoner, steksensor med 5 temperaturinställningar, timer med avstängningsfunktion per kokzon, äggklocka, uppräkningsklocka, kokkärlsavkänning samt reStart- och quickStart-funktion.

KÖP HÄR: Induktionshäll Siemens EH675LFC1E

 

 

Induktionshäll

5:e plats. Induktionshäll Electrolux HOI650MF

Induktionshäll med styrning via touch-kontroller. Hällen har så kallad Hob2Hood-teknik som gör att hällen automatiskt reglerar spisfläktens inställningar efter eventuella temperaturförändringar eller om du börjar använda mer än en zon. Utrustad med upplysta kontroller, PowerBoost-funktion, Automax-funktion, timer, funktionslås, barnlås och automatisk avstängning. Lätt att installera med snap-in system.

KÖP HÄR: Induktionshäll Electrolux HOI650MF

 

Läs också: 3 breda induktionshällar som får höga omdömen av kunderna

Se alla induktionshällar här