Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Altantak & terrasstak

Altantak & terasstak | Tak till uteplats och altaner

Filtrera

229kr
83299kr
21
229
83299
83899

Visa endast kampanjartiklar

(8)

canopia by palram

(6)

gop

(11)

halle

(26)

landskap

(6)

plastmo

(20)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Varför behöver jag tak på min altan?
Hur skyddas möbler av ett altantak?
Vad finns tak till altan och terrass i för material?
Finns det monteringsfärdiga terrasstak?

Har du äntligen bestämt dig för att bygga en ny altan eller uteplats eller är du kanske mitt uppe i en renovering? Något som du då inte ska glömma bort är att byta eller att renovera taket. Att ha kvar det gamla kan få altanen att kännas mörk och tråkig men med ett nytt tak blir ditt uterum ljust och fint. Det nya taket gör att helhetsintrycket av altanen blir mycket mer inbjudande. Hos oss kan du köpa billigt altantak men trots detta kompromissar vi inte med kvaliteten. Vi har ett brett sortiment så alla kan hitta precis det de vill ha.

Välj rätt terrasstak

Eftersom det finns många olika slags tak att välja mellan kan det vara svårt att veta vad som passar just till din altan. Det finns flera olika faktorer man ska ta med i valet av tak. Vill du till exempel ha ett tak som är isolerande, soldämpande eller vill du helt enkelt släppa in så mycket ljus som möjligt? Vi har många olika varianter och säkerligen något som passar just dig och dina behov. En variant som är populär är Kanalplast som bryter värmestrålningen och solstrålarna. En klar fördel med denna modell är att den är isolerande och minskar risken för kondens. Om du istället är ute efter ett annat Komplett altantak som släpper igenom solljuset och är tåligt ska du välja ett av våra tak som är gjorda utav Takplast.

Stort utbud av tak till altan & uteplats till lågt pris

Tänk att kunna sitta utomhus under en altan med tak även om vädret inte är det bästa. Visst är det mysigt att höra regnet smattra på taket? Kanske känner du att det är svårt att köpa altantak? Då kan du fråga vår kunniga kundservice om råd och tips. De svarar gärna på dina frågor när du ska bygga uteplats med tak. Vi har de flesta material och tillbehör för att göra just ditt altantak komplett. Dessutom erbjuder vi riktigt låga priser.