Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Cykelkärra

  Cykeln är det perfekta transportmedlet, du får motion samtidigt som du ser landskapen och det är väldigt miljövänligt. Men ska du iväg på en längre tur med cykeln är en cykelkärra väldigt bra att ha med dig som du kan förvara dina saker i. Det finns flera olika sorters kärror med olika ändamål, en del är till varor och andra är till barn eller djur. Innan du köper din kärra är det därför viktigt att du vet vad du vill använda den till så du köper en kärra som är anpassad för det ändamålet. På bygghemma.se kan du hitta en cykelkärra online till ett bra pris.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sida 1 / 1
  hrbybruk.png
  3 239 kr
  3 695 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Att tänka på vid köp av cykelkärra

  Vid köp av en cykelkärra behöver man tänka på flera aspekter innan man bestämmer sig för vilken man ska ha. Eftersom det idag finns kärror för olika ändamål behöver man ha tänkt ut detta i förhand för att hitta den rätta kärran. En annan aspekt att tänka på vid köp av cykelkärra är säkerheten. Det är viktigt att kärran har en ordentlig montering på cykeln, så den inte släpper under cykelturen. Ska du ha ett barn eller en hund i kärran är detta extra viktigt att tänka på så inga olyckor sker. En del kärror har också en snabbkoppling som gör monteringen mycket enklare. När du är klar med användningen är det bäst för den att förvaras inomhus för att minska slitaget. Har du inte möjlighet till det finns där överdrag man kan köpa och ha över den när den inte används.

  Din nästa cykelkärra hittar du på bygghemma.se

  Hos bygghemma.se kan du köpa cykelkärra till ett förmånligt pris. Vi tummar inte på säkerheten och erbjuder alltid bra och tillförlitliga varor. Vi har mycket stort utbud av produkter inom fritid, bygg och inredning. Skulle du behöva hjälp kan du kontakta vår kunniga kundservice mellan 8-22 varje dag. Det går också bra att kontakta oss via mail om det passar dig bättre.