Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Verktygsvagn

  En verktygsvagn är kort och gott precis vad det låter som - en vagn där du kan förvara dina verktyg. Att investera i en bra verktygsvagn är en väldigt god idé om du vill hålla ordning på dina verktyg, eftersom den låter dig samla alla din verktyg på ett och samma ställe. Vagnarna är försedda med hjul vilket gör att det går lätt att både plocka fram verktygen och att städa undan när du är klar. Dessutom ingår ett utfällbart arbetsbord till de flesta vagnarna, vilket förenklar din snickeriinsats ytterligare. På Bygghemma.se kan du beställa hem en bra och billig verktygsvagn.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  hrbybruk.png
  5 319 kr
  5 595 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  hrbybruk.png
  5 219 kr
  5 495 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Vilken verktygsvagn är rätt för mig?

  Det finns ett par viktiga saker att tänka på innan du köper din verktygsvagn. Först och främst är naturligtvis volymen i vilken du kan förvara verktygen viktig, så börja med att fundera på hur många verktyg du har och stor plats de tar. Därefter kan det vara läge att fundera på hur mycket du tror att du kommer att förflytta vagnen, vilket är avgörande för hur mycket extra du ska lägga på bra hjul, eventuella bromsar och dylikt. Även arbetsytan på det tillhörande arbetsbordet kan vara avgörande i valet. Oavsett vilken verktygsvagn du väljer att satsa på kan du enkelt få den hemlevererad från Bygghemma.se, snabbt och billigt. Titta gärna vidare på hemsidan så finner du även mer information om de olika verktygsvagnarna som erbjuds, samt information om bra verktyg att fylla dem med!

  Samla alla dina verktyg på samma ställe

  Tänk dig hur mycket enklare det skulle kännas att komma igång med ditt snickrande, trädgårdsarbete eller husrenovering om du bara slapp att först springa runt i timmar för att leta efter det specifika verktyget, som du vet att du lagt på ett så bra ställe - frågan är bara om det var i garderoben, källaren eller på vinden. En bra verktygsvagn gör detta till verklighet, så investera i en redan nu!