Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Rottingmöbler | Trädgårdsmöbler i rotting

Filtrera

399kr
25499kr

Visa utvalda artiklar

(4)

Visa enbart nyheter

(47)

bloomingville

(1)

comfort garden

(77)

denoord

(1)

hillerstorp

(18)

scandinavian choice

(1)

venture design

(14)

Endast snabbleverans

(27)

Sortera

112 Produkter

Karmstol Venture Design Leon

Karmstol Venture Design Leon

fr. 925 kr 996:-

Sänkt pris!

Positionsfåtölj Venture Design Philippa

Positionsfåtölj Venture Design Philippa

1 186 kr1 452:-

Spara 266 kr

Kampanj

Matstol Venture Design Rives med Träram

Matstol Venture Design Rives med Träram

1 857 kr2 081:-

Sänkt pris!

Spara 224 kr

Bord Comfort Garden Vila Natur

Bord Comfort Garden Vila Natur

fr.2 999 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 112 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Vad är rotting?
Hur förvarar jag rottingmöbler vintertid?
Hur rengör jag rottingmöbler?
Vad är det för skillnad på äkta rotting och konsttrotting?

Materialet rotting tillverkas från en palm som har lättarbetade fibrer och för att skapa möbler av dessa fibrer flätar man fina mönster till en förutbestämd form. Den naturliga färgen är gyllenbrun, men rottingen färgas ofta vit eller svart. Rottingmöbler ger ett romantiskt och elegant intryck, och passar in i både i klassiska som mer moderna inredningar. Den traditionella flätningstekniken som dessa möbler är tillverkade i ger en intressant textur som alltid är rätt. I den här kategorin kan du hitta fåtöljer, soffgrupper, bord i rotting, helt enkelt rottingmöbler till ett billigt pris. Många av våra rottingmöbler är tillverkade av naturrotting snarare än konstrotting som blivit alltmer populärt idag. Att använda naturrotting ger ett vackert, naturligt och klassiskt utseende.

Rottingmöbler - tidlöst, elegant och hållbart

Rottingmöbler är mycket hållbara när de sköts om på rätt sätt. Det du ska tänka på när det kommer till möbler som har flätats av naturrotting är att de inte tål fukt. Om du vill ha rottingmöbler utomhus tillverkade i naturrotting är det därför bra att placera dem i ett inglasat uterum eller på någon annan skyddad plats. Att placera Loungemöbler i rotting i ett inglasat uterum ger ett elegant intryck, samtidigt som de är mycket bekväma sittplatser. Många väljer även att köpa en Rottingstol som de placerar vid middagsbordet, vilket ger en tidlös och stilren känsla. För att matcha övrig inredning i hemmet kan du placera ut fina sittkuddar på stolarna. En Rottingfåtölj är en perfekt läsfåtölj som även den kan göras mer personlig med hjälp av prydnadskuddar. Eller varför inte placera ut en pläd i den?

Naturrotting, rottingmöbel av kvalitét

För att sköta om dina trädgårdsmöbler i naturrotting ska du torka av dem regelbundet med en fuktad trasa. Du kan även dammsuga dem vid behov. När det är dags att köpa rottingmöbler, välj de som har allra bäst kvalitet så kommer du kunna njuta länge av dem. Bygghemma har många olika varianter på rottingmöbler som alla håller utmärkt kvalitet till ett billigt pris.